VALET Service

Jij en Jouw Business Naar Grootse Hoogte!

Het was medio 2017 en ik had geen idee waar ik 80K vandaan moest halen of hoe ik dat ging afbetalen, maar ik wist wel. Dit GAAT gebeuren want deze coaching is wat mij en mijn business voorwaarts gaat bewegen. Net gescheiden, moeder van drie en coach, dan zit geen bank op je te wachten, kwam ik achter. Ik bleef het einddoel op het vizier houden en alles wat me te binnen schoot, greep ik aan. Er was een deadline en ik had nog maar 3 weken. HOE DAN??!! Behoorlijk moedeloos van alle mislukte pogingen zat ik op de bank en zei in mezelf: "Als het bedoeld is, laat het geregeld worden, ik weet niet meer hoe maar er moeten nog wegen zijn. Laat ze me zien!" Geen idee tegen wie ik het had maar ik wist dat er iets naar mij luisterde.
Twee dagen later belde mijn accountant, ze wist mogelijk een privé investeerder die wel in mij wilde investeren. Een gesprek inclusief diner werd geregeld, aan het eind kwam het verlossende antwoord: "Ik wist na tien minuten al dat je het voor mekaar gaat krijgen en dat ik je wilde helpen, dus Marije (fictieve naam accountant), maak het contract maar op". Ooohhh ik kon wel een gat in de lucht springen en deed dat buiten ook. Geen idee precies hoe, maar ik had het geflikt en ook is alles keurig netjes inclusief een fikse rente op tijd terugbetaald. Zonder dat ik van te voren wist hoe!!

Daarna is alles in mijn leven en business voorwaarts gegaan en ben ik er ook achter gekomen wat ik precies deed waardoor dit van de grond is gekomen (net als veel andere dingen in mijn leven die anderen bestempelen als 'je hebt ook altijd geluk'). Het is geen geluk, het is een manier van denken en ZIJN die bepalend is of jij de beoogde groei in jouw business behaalt. Het is een wetmatigheid en zodra je die begrijpt en leeft, MOET alles gaan zoals jij dat werkelijk wenst. 

De VALET service die ik aanbied aan een zeer beperkt aantal coachees per jaar zorgt ervoor dat ook jij nu eindelijk wel gaat bereiken waar je al langer van droomt. Dat waarvan je WEET: het moet de wereld in, ik heb geen idee hoe maar dat het gaat gebeuren weet ik zeker.

Het woord Valet als je het opzoekt, staat voor hulp of knecht maar ook persoonlijke kamerdienaar, secondant en lakei vind ik terug. In de kern betekent het dat er iemand voor je klaar staat om specialistische hulp aan te bieden. In dit geval een mentor die je vriendelijk maar direct kennis laat maken met de onbewuste bullshit die je jezelf en andere verkoopt waardoor je niet zo snel vooruit komt als je zou willen. Een mentor die je helpt het beste businessmodel voor jou te ontdekken - een model dat bij JOU past. Die je helpt uitvinden waar je nu ECHT voor warm loopt en eentje die je helpt te doen wat je zelf niet snel zou doen waaronder sales. Omdat je het nog niet durft of omdat je simpelweg de mogelijkheden nog niet ziet. 

Valet service staat ook voor luxe. En dan met name de luxe jezelf tijd te gunnen voor dingen die er voor jou meer toe doen. Want tijd is ons meer schaarse en kostbare bezit. Je kunt nog een jaar aanklooien met jouw business, de oplossing zoeken in meer trainingen, meer lezingen, meer boeken maar dat gaat je alleen tijd kosten.
Met Valet service investeer je om tijd te winnen en de investering die je daarmee doet dus te laten renderen. In  tijd (denk aan anderen jouw auto laten parkeren, gezonde ovenmaaltijden inkopen, de huishoudelijke hulp), maar voor jou als ondernemer dus in geld, in omzet. En daarmee van meerwaarde te zijn voor meer klanten  en een grotere impact te kunnen realiseren.

De voornaamste redenen waarom ik zelf voor valet diensten betaal, zijn gemoedsrust, weten dat ik alles uit het leven haal op de manier die ik wil en de ondersteuning op maat op het moment dat het nodig is. Want ik weet wel dat ik niemand nodig heb en alles in mij zit. Maar soms wil je dat iemand anders het uit je haalt. Soms kun je het niet uit jezelf halen. En soms wil je gewoon horen dat je op de goede weg bent omdat er weinig mensen in de omgeving zijn die je echt begrijpen.
En is het fijn dat iemand jouw ideeën altijd omarmt en nooit afdoet als onmogelijk. En je vraagt of dit hoort bij jouw zielsmissie. Of je eens liefdevol maar duidelijk een spiegel voor houdt en je eigen bullshit gedachten laat zien en je laat zien hoe je slimmer denkt. Want alles wordt tot leven gewekt door gedachten!

Als jij wilt dat jouw business naar het next level groeit, heb JIJ naar het next level te groeien. Dat is waarmee ik je ondersteun onder andere op het gebied van:
- mindset (95% bepalend voor resultaat in business)
- belemmerende patronen herkennen en teniet doen
- nieuwe mogelijkheden laten zien
- in actie komen om jouw gewenste omzetdoel te realiseren
- sales

Je hebt toegang tot al mijn bronnen en connecties. Elk gesprek zet je aan het denken of in actie.

High End Business Growth Mentoring is een Valet Service speciaal voor de (zelfstandig) ondernemer die weet dat er meer mogelijk moet zijn en het belangrijk vindt tijd te winnen om dit meer eruit te halen. We werken 9 maanden samen en jouw investering van 40K ex BTW is voor jezelf, de winst die het je gaat opleveren, het rimpeleffect dat dit werk met zich zal hebben in jouw privé leven, mijn uren, pensioen, hypotheek en bijdragen aan de wereld in de vorm van giften en bovenal jouw persoonlijke groei en kennis die je jaar in jaar uit gaat gebruiken waardoor je deze investering keer op keer meer waard laat worden voor jezelf en jouw omgeving.

Waarom je dit met mij wilt doen?
Ik kan je op simpele manieren snel laten zien waarom je vastloopt en hoe je sneller voorwaarts beweegt op een manier die bij jou past. Wat ik je heb te vertellen komt vanuit een bron niet van deze wereld en zal jouw kijk op de realiteit vernieuwen waardoor je direct wordt uitgedaagd grootser en meer in flow te denken EN te handelen. Ik confronteer je liefdevol maar duidelijk met jouw eigen bullshit zodat je die kunt opruimen zonder diepgravende psychologische handelingen. Mijn klanten zijn allemaal tevreden en groeien hun business en zichzelf op manieren die ze niet hadden kunnen bedenken!

Als je bij het lezen van de inhoud enthousiast wordt, beschouw dat als signaal van de oneindige intelligentie. Enthousiasme is 'the way'. Alles is mogelijk. De investering, wat jij werkelijk verlangt in realiteit brengen, alles is er al. Om je dat te laten zien, boek ik graag een gesprek met je in. Zodat je nog meer leert vanuit mogelijkheden te denken en dan kunnen we daarna beslissen of dit traject voor jou is! 

Tot snel!

Jouw persoonlijke mentor/Coach:
Elsbeth van Lienden

Register Now. Webinar starts in

Timer has expired!

Join us for this webinar

Leave your details below to sign up to this webinar but be quick as spots are limited and are going fast.

We process your personal data as stated in our Privacy Policy. You may withdraw your consent at any time by clicking the unsubscribe link at the bottom of any of our emails.

Close