Hoe komt het dat ik stop terwijl ik zou willen doorgaan?
Wat zit mij in de weg om door te pakken?
Waarom durf ik mezelf niet uit te spreken?
Hoe komt het dat ik investeer in trainingen en toch niet het gewenste resultaat haal?
Waarom weet ik achteraf "dit had ik al veel eerder moeten doen"?
Hoe kom ik in actie?
Hoe weet ik wat ik te doen heb?

Dit zijn veelvoorkomende vragen die mijn cliënten, deelnemers in workshops en trainingen en inspiratie-webinars stellen.

De afgelopen 6 jaar heb ik bestudeerd hoe het komt dat we wel vanalles willen maar zo bar weinig werkelijk doen. En 1 ding is mij heel duidelijk geworden: we zijn in de greep van het hoofd. In de greep van allerlei gedachten, patronen, gevoelens, overtuigingen, emoties en conditioneringen die ons belemmeren te doen wat we werkelijk willen.

Het hoofd staat gewenst resultaat in de weg en houdt je in een vicieuze cirkel gevangen. Waardoor je eigenlijk niet in volledige vrijheid en creativiteit leeft.

Wat zou het jou opleveren als je veel minder in de greep van je hoofd zou zijn?!

Vrijheid, tijd, geld, rust, voldoening, blijdschap, vervulling.

En dat is nu binnen bereik, omdat ook jij binnenkort toegang kunt krijgen tot doorbraak-realiserende informatie die ik alleen deelde met mijn 1-1 cliënten.

Deze kennis is de missing link om wél voor mekaar te krijgen wat tot nu toe niet of te langzaam lukt. Unieke materie dus die je niet in de mainstream programma's vindt (waarin je vaak wel meer kennis vergaart maar waarmee je meestal alsnog weinig doet).

Je kunt nu eenmaal pas dingen anders doen, als je ziet wat je voorheen niet zag. Klinkt logisch! En je gaat zeker weten zien wat je niet zag!!!

En ja, daar ben ik zeker van omdat ik deze informatie al zo vaak in klein verband deelde en nog nooit is er iemand geweest die het niet zag. Het is dus bewezen werkbaar.

Kom erachter wat by far de nr. 1 veroorzaker is van het niet realiseren van je diepste verlangens, dromen en wensen én hoe je nu wel gaat horen bij het handjevol mensen dat dit wel voor mekaar krijgt!

Op 12, 16 en 19 februari 2021 zijn de opname-ochtenden gepland van de spiksplinternieuwe online training 'Uit de greep van je hoofd' die over een paar maanden uitkomt.

En jij kunt bij deze online opnames aanwezig zijn!!

Deze opnameochtenden zijn het enige moment waarop je LIVE je vragen stelt aan mij persoonlijk. En geven je als eerste en snelste toegang tot deze unieke content zodat je die direct kunt toepassen. Wat een top begin van 2021!

Alleen voor de snelle beslissers onder de gemotiveerde & nieuwsgierige ondernemers, leidinggevenden, directeuren of mensen die een verschil in de wereld willen maken, zijn deze opnames bij te wonen met ook nog eens een enorme korting op de uiteindelijke prijs van de training. Én natuurlijk inclusief een niet goed geld terug garantie.

Grijp die kans, klik hier!

De Drie Modules

Module 1 "Breinfeiten"

Module 2 "Wat je wél hebt te doen om te realiseren wat tot nu toe niet of deels lukte"

Module 3 "De REALM Distincties die je snel voorwaarts laten bewegen"

style-5-top-orange

Geld Terug Garantie

Weet dat er een 100% niet tevreden geld terug garantie geldt. Want je denkt wellicht ‘wie is die Elsbeth eigenlijk?’ of ‘jaja, dit is straks weer de zoveelste keer dat ik iets aanschaf wat niet werkt of niet doet wat het beloofd’. En ik zou het zonde vinden als deze gedachten je in de weg moeten staan om deze kennis tot je te nemen! Dus je hebt niets te verliezen, alleen maar te winnen. En daar houden we allemaal van toch!

style-5-bottom

De bonussen

Om je nog verder op weg te helpen met de kennis en inzichten, krijg je alleen nu deze unieke bonussen:

Bonus 1: Persoonlijk inspiratiegesprek (alleen voor de 1e 15 inschrijvers!)
Boek een half uur met mij om te sparren en persoonlijke inspiratie op te doen, telefonisch of online. Je krijgt hierdoor zeker minimaal twee tips die je direct kunt toepassen en waarmee je een verschil gaat maken in je leven of bedrijf.

Bonus 2: Patronen- & overtuigingenset
Omdat het best lastig is die van jezelf te zien, ontvang je een lijst met meer dan 50 gedragingen en overtuigingen waaruit je inspiratie  kunt opdoen.

Bonus 3: Reminderchart
Een superhandig verkort overzicht om bij je te dragen of op je laptop te plakken  zodat je bewustwording verhoogd en telkens her-innerd wordt.

Bonus 4: Printables
De belangrijkste overzichten en afbeeldingen beschikbaar in PDF zodat je ze makkelijk kunt downloaden en keer op keer kunt gebruiken.

Voor deze super lage investering komt deze training nooit meer op de markt!

Ik hou niet van het doen van een uniek aanbod! Maar gezien de inhoud en wat dit voor jou zal betekenen en besparen is dat het wel...

De uiteindelijke prijs voor deze 3-delige online training zal vele malen hoger zijn dan dit aanbod! Want je neemt nu deel voor slechts € 275,= ex BTW! Als jij je aanmeldt, kan ik je na de opnames interviewen over jouw ervaringen en kan ik jouw reactie op de website plaatsen.


En om 2021 op de best mogelijke manier te starten: met de speciale kortingscode TPW111 betaal je slechts € 111,= ex BTW. Dit tijdelijke actietarief komt nooit meer terug en is geldig tot 20 januari a.s.  en Bonus 1 alleen voor de 1e 15 aanmeldingen.  Dus boek snel!


 

Grijp die kans, klik hier!

Veel gestelde vragen

Ik kan deze data écht niet, kan ik dan alsnog gebruik maken van dit aanbod?
Ja dat kan! Je krijgt dan als eerste nadat de opnames afgerond en verwerkt zijn, de opname toegestuurd. Op zich interessant want voor deze prijs komt deze training nooit meer op de markt! Je krijgt dan ook de bonussen. Stuur me wel een mail dat je er niet live bij bent, in verband met de capaciteit van het aantal live-volgers! Wil je het deels live volgen? Dan is het volgen van deel 1 een must!

Moet ik als ik me als eerste aanmeldt, gebruik maken van Bonus 1?
Nee, het staat je vrij jouw plaats beschikbaar te stellen aan een volgende aanmelding. Mail dit dan even.

Hoe lang duurt de opname?
De opname vindt plaats in drie delen, houd daarom de ochtend vrij vanaf 9 uur.

Ik heb geen bedrijf of ben geen directeur, is het dan wat voor mij?
Jazeker! Deze informatie is voor IEDEREEN van belang. Tijdens de opnames komen voorbeelden aan bod die zowel op privé als zakelijk vlak van toepassing zijn ongeacht rol, positie, gender etc.
Het is alleen niet zinvol je aan te melden voor deze training als je negatief in het leven staat, alles in twijfel trekt of een 'ik moet het nog zien' houding hebt!

Waarom ben je ervan overtuigd dat dit voor mij ook werkt?
Deze kennis die ik met je deel is niet van de ene op de andere dag ontstaan, hier heb ik 10 jaar aan en mee gewerkt, in de praktijk gebracht bij cliënten. Deze kennis heeft zich al bewezen!

Moet ik dit bedrag in 1x vooraf betalen?
Ja dat klopt, nadat je de inschrijving voltooid wordt je automatisch door het betaalproces geleid.

Krijg ik allemaal spam van jou in m'n inbox na deze opnames?
Nee zeker niet! Ik vind het zelf ook vreselijk! Af en toe verstuur ik een mail met handige tips maar wil je die niet ontvangen, dan meld je je super eenvoudig weer af. Geen probleem!

En wie geeft deze training?

In mijn bedrijf werk ik voornamelijk met ondernemers, directeuren en managers die een noodzaak hebben hun patronen inzichtelijk te krijgen en te doorbreken. Ik bied helderheid, eenvoud, inspiratie en een diepe kijk naar binnen, met humor en dosis spiritualiteit, maar wel met beide voetjes op de grond!

Dit doe ik succesvol al meer dan 10 jaar, heb ontzettend veel geïnvesteerd in mijn eigen skills en coaching en alles wat ik in deze training aanreik, is bewezen.

Daarnaast biedt het team van The Pink Walnut organisatie-ontwikkeling nieuwe stijl aan waarbij we systemen, structuren, processen en procedures verminderen en bedrijven meer waard laten worden.

Nu is het de tijd om mijn kennis voor een breder publiek toegankelijk te maken. Juist nu omdat we ons midden in een transitie bevinden waarin we afscheid mogen nemen van oude systemen, wetten, overtuigingen en ik dat ook steeds meer mensen actief zie doen. Juist dan is het belangrijk om te kunnen doen, te handelen naar wat je werkelijk weet en wil. En daar geef ik graag praktische handvatten en specifieke kennis over door!

Elsbeth van Lienden, eigenaresse The Pink Walnut

Those who can change their mind,
can change anything!