Zielsgedreven Ondernemerschap

Impact | Vrijheid | Welvaart

DICHT DE KLOOF TUSSEN WETEN EN DOEN

DOEL

Maak het belangrijk.

Kleine doelen lijken haalbaar maar zetten geen creatieve vermogens aan. Groots denken helpt uitstelgedrag voorkomen.

WAT IS MIND

Begrijp wat je stopt.

Je weet waar je goed in bent en toch is hiermee zichtbaar zijn ingewikkeld. Begrijp onwerkbaar handelen.

DOEN

Verkopen | Integriteit

Een plan op basis van geïnspireerde actie, jouw weten en vertrouwen. Een plan vanuit 'nieuwe wereld denken'.

BEGELEIDING

Verhoog bewustzijn.

Soms zie je zelf niet welke handelingen je in de greep houden en dan zijn wij er voor je. Bewustwording is key.

IMPACT

Je weet wat je wilt.

Je weet ook dat je het kunt. Nu mag het eruit want de wereld wacht op jouw gaven, inzicht en kennis. Be the light!

IN GESPREK

Wat helpt JOU verder?

De kracht van ons aanbod zit in eenvoud en onlogica. Kom het ervaren en laat jouw wensen de realiteit worden.

Wil je ineffectieve gedachten en gewoonten achter je laten en nu ZELF in de leiding ZIJN?

Hi! Ik ben Elsbeth van Lienden, founder van The Pink Walnut. Al jaren help ik ondernemers gewenst resultaat te behalen en heb ik een WETEN dat elk individu in staat is alles wat zij wenst ook daadwerkelijk te creëren. Onafhankelijk van bijvoorbeeld afkomst of opleiding. Maar hoe!? 

Het pad is het doel en zo komt het dat na een zoektocht van zo'n 10 jaar het antwoord op de hoe-vraag helemaal helder is.
Nu deel ik mijn kennis, mijn inzichten niet van deze wereld en inspiratie graag met ondernemers en jongvolwassenen. Zodat je gaat doen met je leven waarvoor je bedoeld bent als vrij en soeverein wezen.

"Dit zou iedereen moeten weten". Een veelgehoorde uitspraak van opdrachtgevers en deelnemers aan, programma's, masterclasses of lezingen. En dat is inderdaad zo! 

Mijn werk werkt voor jou omdat het aanhaakt bij wat JIJ wilt. Op de manier die bij jou past en waarvan jij WEET: dit is goed.

Geen bullshit dus, 'doe het zoals ik het doe, jij kunt dit ook'.
We hebben allemaal onze eigen paradigma's die in de weg zitten en daar MOET je doorheen om ander resultaat te krijgen. Dit is de kracht van mijn werk. Je laten ZIEN, VERNIEUWEN en DOEN.

Waardevol

Elsbeth is doortastend en legt de vinger snel op de zere plek. Ik merk groei in alle opzichten, mijn denkpatroon verandert en ik ben me veel meer bewust van mijn handelen.

Anne Eline den Harder

anne-eline.nl

Doelgericht

Met een duidelijke en recht voor de raap aanpak kom je snel tot de kern en leer je wat te doen en wat zeker niet. Focus en structuur maken mij efficiënter met meer omzet tot gevolg.

Jack de Bruijn

4assurance.nl

Levensveranderend

Coaching en mentoring door Elsbeth brengt de stof tot leven, waardoor mijn vooruitgang natuurlijk en organisch voelt. Ik neem het mee in mijn hele carrière!

Hannah Scott

HR Consulting Director FICO

"Exponentieel Resultaat van Binnenuit"

Leer je bedrijf, impact en inkomen vol zelfvertrouwen te groeien door de juiste manier van denken, de werkwijze die bij jou past en jouw hogere zintuigen aan te spreken.

Het is nu tijd om op zielsniveau te ondernemen. Een nieuwe wereld is er al en wordt steeds duidelijker om ons heen. Jij mag hieraan jouw unieke bijdrage leveren, op jouw unieke manier.

© The Pink Walnut 2021 | All Rights Reserved

REGISTER YOUR SPOT NOW

Sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes nascetur ridiculus mus nulla vitae elit libero a pharetra augue. Fusce dapibus tellus ac cursus commodo, tortor mauris condimentum nibh ut fermentum massa justo sit amet risus. Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit.

We process your personal data as stated in our Privacy Policy. You may withdraw your consent at any time by clicking the unsubscribe link at the bottom of any of our emails.

Close