Sparring & Thinking Partnership

In kort tijdsbestek in flow meters maken.

Hoe fijn is het als je jouw ideeën tegen iemand aan kunt houden die zonder oordeel luistert. Die hoort wat je zegt EN niet zegt. Die duidelijk kan maken wat je zelf niet ziet. Iemand die je ideeën en opties aandraagt waar je zelf niet op kwam en waarover je zelf kunt bepalen of je ze wel of niet toepast.
Ook kijk je uit naar duiding: waarom denk en handel je zoals je doet en hoe kan dat anders, met gewenst resultaat tot gevolg?

Laat je niet langer stoppen door jouw eigen onwerkbare gedachten. Hoe logisch jouw gedachten ook lijken, ze houden je (te lang) op de plek waar je eigenlijk liever niet bent. 

Dat kan anders en als jij dat ook wilt, dan kunnen we aan de slag! Wat je dan kunt verwachten?
Prikkelende gedachten;
Onorthodoxe oplossingen;
Kennis over de werking van jouw mind;
Nieuwe mogelijkheden en ideeën;
Aangezet worden tot actie;
Resultaat dat je wel wenst maar tot nu toe niet verkreeg...

Kortom, na onze tijd samen is in positieve zin veel niet meer hetzelfde! Heerlijk toch!
 
Wat jij NU nodig hebt, staat centraal in deze Sparring & Thinking Partnership. Net als de focus op een of twee onderwerpen die je nu de meeste aandacht wilt geven.

Concreet?
* Looptijd van zes maanden
* Uitgebreide intakevragenlijst
* Business reading voor inzicht in acute vragen (twv 495,= Euro)
* Tot 3x een 30 minuten call per maand via Zoom Teams of telefoon
* Voor tussentijdse vragen ben ik bereikbaar via WhatsApp
* Brutaal eerlijke feedback, strategieën, aanbevolen bronnen en actiepunten
* Bonus 1: een prachtig studieboek dat ik speciaal voor jou uitzoek
* Bonus 2: 2 uur kick off start live in Lochem voor een duidelijke strategie

Waarom je dit met mij wilt doen?
Ik kan je op simpele manieren snel laten zien waarom je vastloopt en hoe je sneller voorwaarts beweegt op een manier die bij jou past. Jarenlang heb ik al een eigen onderneming en kan je als business/carrièrecoach ook begeleiden in het zetten van de juiste stappen om winst en impact te verhogen. Wat ik je heb te vertellen komt vanuit een bron niet van deze wereld en zal jouw kijk op de realiteit vernieuwen waardoor je direct wordt uitgedaagd grootser en meer in flow te denken en te handelen. Ik confronteer je liefdevol maar duidelijk met jouw eigen bullshit zodat je die kunt opruimen zonder diepgravende psychologische handelingen. 

Investering
Je investeert in de totale ondersteuning, de tijd die je hiermee wint en de versnelling in jouw persoonlijke en zakelijke groei en je betaalt dus niet per uur. Je betaalt voor de hele experience en de investering voor deze 6 maanden Sparring & Thinking Partnership bedraagt 9.000,= Euro ex BTW inclusief alles wat je hier leest EN MEER. Dit is een investering wat betekent in ondernemerstaal dat je deze minimaal een aantal keren wilt terugverdienen. En gáát terugverdienen ook al zie je nu misschien nog niet hoe! Je krijgt korting bij betalingineens. Wil je nog een stap verder gaan? Dan check je de Valet Service!

Boek je jouw plek in mijn agenda vóór 15 mei 2023, dan krijg je ook toegang tot het gloednieuwe Creatie Revolutie programma in de zilver variant. Een programma waarin je alle ins en outs leert van het toepassen van de universele Creatie Wetten EN waarmee in je actie wordt gezet. Door het volgen van dit programma hoef je nooit meer iets te leren over manifestatie of de werking van de mind. You know it all. En heb je een fantastisch nieuw netwerk binnen bereik.

Als je bij het lezen van de inhoud enthousiast wordt, beschouw dat als signaal van de oneindige intelligentie en boek dan nu een gesprek zodat we kunnen kijken of dit Partnership is wat je op dit moment het beste dient.

Jouw persoonlijke mentor/Coach:
Elsbeth van Lienden

Register Now. Webinar starts in

Timer has expired!

Join us for this webinar

Leave your details below to sign up to this webinar but be quick as spots are limited and are going fast.

We process your personal data as stated in our Privacy Policy. You may withdraw your consent at any time by clicking the unsubscribe link at the bottom of any of our emails.

Close