"Kennis is Macht, Samenwerken is Kracht"

SWARM Organisation
Voor dé manier van organiseren in de nabije toekomst

Als kernteamlid en SWARM master bij SWARM Organisation kom ik graag in gesprek met directeuren en ondernemers die ook zien dat een hiërarchische wijze van aansturen de langste tijd heeft gehad. SWARM biedt concrete, rationeel/intuïtieve oplossingen om de organisatie langzaam maar zeker te laten vernieuwen naar een zwerm-organisatie. Waarin de kracht van het collectief geldt, waar iedereen bijdraagt op de manier waardoor het meeste uit de mens wordt gehaald en waarin de lijnen kort zijn en de klant centraal staat.
Nieuwsgierig naar meer of wil je een (kosteloze) online presentatie boeken? Klik op het logo voor meer informatie of neem contact met me op.

KIEM Kompas
Haal meer uit de samenwerking tussen manager & secretaresse

Als executive coach & mentor voor leiders & managers neem ik binnen Kiem Kompas, onderdeel van het in ondersteunend personeel gespecialiseerde W&S bureau Kiem Select, de coaching & training van leiders en managers voor mijn rekening. 

De focus binnen de trajecten ligt op de optimalisatie van de samenwerking tussen secretariaat en management. Een unieke propositie dankzij de velen gezamenlijke jaren ervaring in zowel de secretariële als managementvaardigheden die wij, Cora Toker en Mirka Ridder, samen hebben. Voor meer info klik op het logo of neem contact op met mij of Cora, info@kiemselect.nl.

REGISTER YOUR SPOT NOW

Enter your details below to get instant access to [enter lead magnet name here]

We process your personal data as stated in our Privacy Policy. You may withdraw your consent at any time by clicking the unsubscribe link at the bottom of any of our emails.

Close