BEKIJK NU DE unieke infosessie

Hoe Jouw
ZigZag Plafond
Te Doorbreken...

...en binnen een half jaar wél
lang gewenste doelen te realiseren.

gepresenteerd door elsbeth van lienden"There is a tremendous skill in deliberately directing your own thoughts that will yield results that cannot be compared with results that mere action can provide."
Abraham Hicks

Het hebben van een eigen bedrijf zou je alle vrijheid in tijd en geld van de wereld moeten opleveren. Maar toch merk je dit nog niet zo...
Van jou mag het wel sneller en makkelijker gaan!

We zijn geneigd bij achterblijvend resultaat harder te gaan werken, meer te gaan doen. Maar als dat echt zou werken, had je nu wel het gedroomde resultaat toch?!

In Think & Grow Rich, door Napoleon Hill, staat het al: wat werkt is de dingen op een bepaalde manier en in de juiste volgorde te doen. 

Wat hij hiermee precies bedoelt, laat ik je graag ervaren in deze infosessie. Bekijk de replay van de live opname (met blaffende honden hahaha) hierboven!

Wat Je In Deze Infosessie Leert

De échte en enige oorzaak van zig zag gedrag dat voor ongewenst of uitblijvend resultaat zorgt (en hoe je dit meteen na afloop van deze sessie gaat aanpakken).
De drie meest gemaakte fouten die je wilt voorkomen als je besluit zig zag gedrag en de stress die dat met zich meebrengt aan te pakken (dit gaat je veel uren en 💶 besparen!).
Van welke zes hogere, intelligente zintuigen je slim gebruik maakt waardoor je spirit niet langer tegenwerkt maar vóór je laat werken (en we hebben ze allemaal tot onze beschikking). Dit is DE gamechanger voor alle succesvolle mensen, vaak zonder dat ze dit zelf kunnen omschrijven.
Een stap voor stap plan waarmee je zig zag gedrag en resultaat door middel van werkbare acties en denkwijzen transformeert. (Op maat te maken want iedereen heeft een eigen identiteit en wensen.)
Hoe je middels jouw business het leven creëert dat je werkelijk voor ogen hebt en hierdoor een inspiratiebron zal zijn voor jouw kinderen, familie en vrienden. Je hebt tenslotte een bedrijf gestart voor vrijheid in tijd en geld en om impact te maken. Dat is wat je vanaf nu gaat waarmaken! 


© Copyright The Pink Walnut.  All Rights Reserved.

RESERVEER NU JE gratis PLEK!

Deze infosessie wordt eenmalig
kosteloos aangeboden!

Wil je erbij zijn, vul dan
onderstaande gegevens in.

We houden al je gegevens strikt geheim en sturen geen overbodige mails. Bovendien schrijf je je makkelijk met 1 klik uit voor mails.

Close