PROGRESSIE PROGRAMMA

optimaliseer je business en leven op dagelijkse basis

Nog 1 optie om in augustus te starten! En slechts drie opties in september.

75 dagen

10 wekelijkse onderwerpen

10 audio's met verdieping op de onderwerpen

55 doordenkers

10 uren online 1-op-1 coaching

2,5 uur live VIP-dagdeel

Dit is het eerste programma in z'n soort, bedoeld voor bedrijfseigenaren en top management. Daarom bied ik het je nu aan tegen een introductietarief. Een symbolisch bedrag van 64,64 Euro per dag, wat neerkomt op 4.848,- Euro ex BTW voor het hele programma, all inclusive.

Een crisis vriendelijke investering, met de bedoeling dat je die natuurlijk ruimschoots gaat terugverdienen!

Dit programma focust op continue optimalisatie en verbetering. Van rendement, persoonlijke effectiviteit en daadkrachtig handelen. Want dat is nodig in deze tijd.
De nadruk ligt dus niet op het oplossen van een specifiek vraagstuk, ook al kan dat wel aan bod komen tijdens de coaching. De nadruk ligt op de topics die ervoor zorgen dat jij overall beter zal gaan presteren met alle positieve gevolgen van dien voor zaak en leven.

En omdat je alle contact in je inbox ontvangt, kun je ook na de 75 dagen verder! Want iets twee of zelfs drie keer horen is altijd beter dan 1x. Je pikt net die andere dingen op waar je eerder nog niet klaar voor was weet ik uit ervaring. Een waardevol naslagwerk bouw je dus ook op gedurende deze 10 weken en 5 dagen!

Stuur een What'sApp naar 06-44355027 als dit voor jou is en we plannen een bel afspraak in. Zet er meteen even drie opties bij wanneer jou dat uitkomt.


Those who cannot change their minds cannot change anything.
- George Bernard Shaw


This Is A Colored Section Title To Break Up Your Page