5D ORGANISATIE BEGELEIDING

Organisatiebrede begeleiding waarmee een wendbare, winstgevende, impactvolle en communicatievaardige organisatie wordt creëert. Een organisatie waarin iedereen verantwoordelijkheid neemt, vertrouwt op zelf en haar volle potentieel benut zodat de organisatie voor álle stakeholders van waarde is.

Je bent eindverantwoordelijk voor een MKB-bedrijf, scale up of (semi-)overheidsorganisatie. Je ziet hoe de wereld in rap tempo verandert. Oude, bekende systemen gaan plaats maken voor nieuwe organisatievormen en we kunnen af met veel minder regels en wetgeving. De organisatie van de toekomst is wendbaar en maakt gebruik van al het potentieel.

En dat zit in de mens. In het gedrag, de patronen, handelingen en overtuigingen die iedere medewerker, manager, directeur met zich meeneemt. Dit is waarop je écht invloed hebt, het gedrag en handelen van de mens.  We zijn niet 'zoals we zijn'. We hebben ons gecreëerd zoals we zijn. En dat is goed nieuws! Slechts zo'n 20% is fixed in ons gedrag. Voor 80% bestaat ons handelen uit gedrag dat voortkomt uit patronen, vastgeroeste overtuigingen. En die zijn te wijzigen!

Jij hebt jezelf, management en medewerkers uit te rusten met de skills van de toekomst. Soft skills met name! Iets meer vrouwelijke energie erin en de mannelijke energie doseren. En je hebt deze transitie te begeleiden om niet de Nokia van morgen te worden.

Hoe het werkt

In het kort komt het hier op neer:

Er wordt een kennismakingsgesprek ingepland met Elsbeth van Lienden, eigenaresse van The Pink Walnut en bewaker van het gedachtegoed. Hierin wordt besproken waar de organisatie nu staat, jouw persoonlijke wensen en de moeilijkheden die je ervaart of verwacht om de organisatie te transformeren. En natuurlijk vertelt Elsbeth meer over de werkwijze en ervaringen.

Is er aanleiding om verder over een samenwerking te spreken voor een transitie-traject, dan wordt een vervolggesprek ingepland waar ook lead consultant bij aanwezig zal zijn. Hierna volgt de offerte met daarin de opties voor advies en/of implementatie.

Is een coaching special, interne DT / MT training of stakeholder coaching van toepassing, volgt direct een voorstel na het eerste gesprek.

Standaard in transitie-trajecten zijn de persoonlijke interviews met key team leden en informele leiders, de workshop over de werking van het brein en hoe wij onze innerlijke houding kunnen veranderen alsook de workshop waarmee we een veilige basis voor transitie creëren. De overige invulling is maatwerk, waarbij wij minimaal 9 maanden in de organisatie meelopen.

Benieuwd?

Stuur een mail naar info@thepinkwalnut.com of bel op 06-44355027. En we gaan het gesprek aan en je krijgt dan ook het vernieuwde MAGAZINE toegestuurd!


Those who can change their minds, can change anything.
Elsbeth van Lienden


This Is A Colored Section Title To Break Up Your Page