NIEUWSUPDATE OKTOBER 2020

The Pink Walnut groeit.

Een nieuwe richting vraagt om een nieuw magazine. En het is af!!

Benieuwd naar wat The Pink Walnut te bieden heeft? De visie en kernwaarden? Voor wie wij er zijn en waarom? Hoe we 5D omarmen in een zakelijke wereld?

Ik neem je graag mee in onze wereld. Interesse? Vraag em aan!

SWARM: dé organisatie van de toekomst

Sinds kort ben ik lid van het SWARM kernteam. Waarom? Omdat we zien dat de huidige systemen en structuren, die al zo oud zijn, op zijn. Net als de mensen die erin werken. In SWARM organisaties wordt naar gedrag gekeken en is daarom een perfecte aansluiting op het gedachtegoed van The Pink Walnut.

Evert Bleijenberg MBA, schrijver van het boek Swarm Organisation, kan er FANTASTISCH over vertellen. En hij doet dit binnenkort in drie webinars, interessant voor C-level executives, ondernemers en HR professionals werkzaam in profit- en semi-overheid organisaties.

Benieuwd? Klik op de foto en meld je aan voor een van de drie kosteloze bijeenkomsten. En nope, geen verkoop!

De Assertieve Managementondersteuner

Al langer werken Cora Toker, eigenaresse van Kiem Select, en ik samen en dat is zoooo leuk! Een samenwerking waarin 1 en 1 wél 3 is en daar ben ik super blij mee.
In KiemKompas en de KiemAcademy werk ik voornamelijk met de directies MAAR verzorg ik ook twee onderdelen voor De Assertieve Managementondersteuner. De Workshop & The Masterclass.

Waarover meer in de trainingsbrochure! Je leest 'em hier online!

Communiceren met 'andersdenkenden'

Na veel vragen in mijn LinkedIn inbox, heb ik besloten maandag 26/10 van 9-10 een webinar te verzorgen voor die mensen die over Covid een afwijkende mening hebben dan mainstream. En het bijvoorbeeld lastig vinden om aangesproken te worden op niet conformerend gedrag, om hun visie bespreekbaar te maken met familie of collega's. Maar het mogelijk ook moeilijk vinden om het te hebben over spiritualiteit, 5D en alles wat daarbij komt kijken.

Geen klaaguur :-)). Wel praktische inzichten gedeeld vanuit het hart. Aanmelden doe je door op het noten-hart te klikken!

This Is A Colored Section Title To Break Up Your Page

SHARE THE VIBE

Alles is energie en hoe hoger de frequentie, hoe meer bewustzijn.
Is er iets het delen waard uit deze nieuwsbrief, dan wil ik je bij deze hartelijk vragen: doe dat!

Dank!

Hartelijke groeten,

Elsbeth van Lienden


We are spiritual beings having a human experience.