Nieuwe Wereld Creatie

Webinar

Jij weet en ziet dat het anders kan en mag in deze wereld. Jij voelt ook aan dat de bestaande systemen, structuren en regelgeving er niet vóór ons zijn, maar ons juist enorm beperken. Je ziet wat angst met mensen doet, en mogelijk ook met jezelf.

En het voelt soms eenzaam om je een roepende in de woestijn te voelen. Soms zou je willen dat mensen met een knip van de vinger ook het licht gaan zien. Misschien sta je zelf nog op twee benen te hinken; het ene weten maar de stap daar naar toe zetten... hoe dan? Want het is moeilijk los te laten wat je kent. Wat komt daarvoor in de plaats dan?!
Of misschien vind jij het lastig jezelf te uit te drukken op een manier die anderen begrijpen en in hun waarde laten. Hoe heb jij de regie in een tijd waarin het lijkt alsof 'het ons overkomt' of 'alles wordt afgenomen'.

Als jij je hierin herkent, welkom!

Weet dat een nieuwe wereld creëren bij en in onszelf begint. Iedereen kan hieraan een bijdrage leveren, je hebt tenslotte niet voor niets gekozen hier nu te zijn. Jouw taak wordt steeds zichtbaarder, heel groots of klein. Niet belangrijk.

Wat wel belangrijk is om je te realiseren dat je te allen tijde de eigenaar bent van hoe jij handelt en bent. Hoe niet-main-stream jouw boodschap, inzicht, levensstijl of wat dan ook is, het mag er zijn en het mag gehoord worden. Zelfs als deze steeds meer worden weggezet als complotgedachten of als gevaar voor de samenleving. En dit is niet altijd even gemakkelijk!

Dat blijkt wel uit de vragen die ik wekelijks op LinkedIN ontvang. En dat zette mij aan het denken; hoe kan ik met mijn kennis, energie, inspiratie, weten en zijn bijdragen vanuit hart en compassie aan de steeds groter wordende groep 'zieners'.

Zo is het Nieuwe Wereld Creatie webinar ontstaan en het vervolg erop, de Creator Lounge. Omdat ik het als mijn taak beschouw ogenschijnlijk ingewikkelde zaken makkelijk te maken, mensen te inspireren met mijn reis en inzichten, het gesprek aan te gaan en liefde te laten stromen zodat de frequentie van meer en meer mensen omhoog mag gaan.

Ik nodig je van harte uit je hierbij aan te sluiten!

Foto via Martha Krul

Meld je aan voor het basiswebinar 'Hoe draag jij bij aan een nieuwe wereld' door op onderstaande button te klikken; hier kies je een van de data die jou het beste passen. Het webinar is LIVE, dus je hebt de mogelijkheid om vragen te stellen. Er is na het webinar tijdelijk een replay beschikbaar.

Een impressie van de inhoud van dit kosteloze, 1-urige webinar:
- waaruit bestaat de oude wereld en waarom werken systemen niet langer
- wat is de nieuwe wereld?
- hoe weet je welke bijdrage jij hebt te leveren aan de creatie van die nieuwe wereld?
- de belangrijkste en lastigste problemen waar je tegenaan loopt en hoe je die uit de weg gaat.

Wat deelnemers zeggen over dit webinar:

"Super inspirerend, ik herinner me weer waarmee ik aan de slag wil en ga er nu mee aan de slag."

"Fijn een bevestiging dat ik de juiste weg ben ingeslagen."

"Een nuchtere en duidelijk verhaal over hoe de nieuwe wereld eruit ziet."

"Dankjewel! Ik vond het zeer inspirerend."

Meld je hier aan voor het LIVE webinar.

OF

Nadat je het basis webinar hebt gevolgd, kun jij je aansluiten bij de Creator Lounge ZOOM Sessies. Hierover vertel ik meer aan het einde van het webinar.

Ik ontmoet je graag! Tot snel!

Hartelijke groeten,

Elsbeth

Elsbeth van Lienden, eigenaresse The Pink Walnut

Nog even dit!
De webinars zijn bedoeld voor iedereen die weet: het kan en mag anders. Heb jij nog een honkvast vertrouwen en geloof in hoe het er nu in de wereld aan toe gaat? Dan is dat helemaal okay, maar verzoek ik je vriendelijk om je niet aan te melden. Zo houden we de energetische focus juist. Je kunt natuurlijk altijd op andere manieren contact met mij zoeken in dat geval!