Kan ik een nieuwe overtuiging programmeren?

Jazeker kun je dat. Je kunt een nieuwe overtuiging in je onderbewuste mind tot leven wekken! 

Alle overtuigingen en patronen die de keuzes in onze levens bepalen, huizen in ons onderbewuste mind. Dit zijn meestal niet de overtuigingen die je helpen je doel te realiseren. Dus is het noodzakelijk om nieuwe overtuigingen te programmeren, zodat deze de basis worden van acties en keuzes.

1. Visualiseren

Je wilt de overtuiging heel helder in beeld hebben. Niet alsof je er vanaf een afstandje naar kijkt, nee, je zit er helemaal in. Het is al zo.

Stel je wilt een nieuw huis, dan zie jij jezelf al helemaal in dat nieuwe huis wonen. Je loopt er doorheen, ziet alle details. Je ziet het huis alsof het er al is en je daar woont, onderdeel van bent.


2. Emotionele betrokkenheid

Het alleen zien is niet voldoende, je wilt ook het gevoel dat de nieuwe overtuiging bij je oproept, voelen. Hoe meer je emotioneel betrokken bent, hoe meer het in je onderbewuste mind kan embedden. 

Dus voel hoe jij je voelt als je in het nieuwe huis loopt. 


3. Actie ondernemen

Als laatste stap neem je de acties die nodig zijn om de gewenste overtuiging tot leven te laten komen. Hierdoor geef je je onderbewuste mind het signaal: ja! het is er, het lukt, ik kan dit, ik ben hier naar toe onderwerg.


Meer inkomen, meer klanten

Veel solo ondernemers strugglen met het verhogen van inkomen, het creëren van klanten. Vaak hebben zij wel het ideale beeld voor zich. Maar is hun emotionele betrokkenheid te laag, omdat er teveel wordt nagedacht over waarom het niet zou lukken. Oude patronen en overtuigingen overschrijven dan de nieuw gewenste. Hierdoor komt er geen actie en blijft resultaat uit.

Je zal dus alle drie de stappen moeten zetten om een nieuwe overtuiging in je onderbewuste te programmeren!

Benieuwd naar jouw specifieke nieuwe overtuiging? Stel je vragen in de comments!


See & Be

Elsbeth

PS: als jij zover bent… dan zijn dit een aantal manieren waarop ik jou persoonlijk en in business verder kan helpen groeien. 


Geplaatst

in

door

Tags:

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.