Heb jij wel eens het idee dat er meer mogelijk moet zijn in je leven?
Begrijp je niet helemaal waarom soms alles zo makkelijk gaat en andere keren niks lijkt te werken?
Voel jij een diepe passie voor iets maar heb je niet duidelijk hoe je hier een goedlopend bedrijf van maakt?
Ben je het ook zat dat je zelf opgelegde limieten blijft accepteren?
Wil je expressie kunnen geven aan dat waarvoor je hier bent? 
Vind je persoonlijke ontwikkeling, zelfreflectie en verdieping belangrijk?
Wordt het tijd voor de vrijheid - in geld en tijd - die jij oprecht wenst voor jezelf?

Je bent van harte welkom bij de 3% MasterMIND Club!

Elke maand nieuwe inzichten in universele wetten die je anders laten kijken, denken en doen. Business is 90% mindset en je wilt 100% regie over jouw gedachten, gevoelens en acties.

De opnames van de maandelijkse bijeenkomst blijven beschikbaar en in de speciale besloten groep vind je nog meer waardevolle content en korte, praktische tips.

Zit jij in de hotseat, dan wordt jouw vraag 1-1 behandeld door Elsbeth en leren de toehoorders van de antwoorden op jouw kwestie. Voor elkaar en met elkaar.

Het is helemaal niet de bedoeling om een middelmatig leven te leven. Je bent een krachtige creator die alles wat je kan bedenken ook kan realiseren. Het is je geboorterecht om 'meer' te zijn, doen en hebben. Meer, groei, het hoort gewoon bij ons als mens.

Jammer genoeg leren we anders aan. Houden we onszelf daarmee bewust en onbewust klein. En bewijzen onszelf, onze geliefden en de wereld hiermee geen goede dienst. 

Ik heb de afgelopen 10 jaar gezocht naar antwoorden waarom we soms in flow zijn en andere momenten niet. Hoe het komt dat we wel weten wat we willen maar het toch niet doen. Hoe het komt dat niet gestudeerden een rijk leven leiden en gestudeerden in de goot belanden.

Ik heb een enorme hoeveelheid kennis en inzichten vergaard én toegepast. Tientallen boeken dagelijks bestudeerd (en nog). Ik weet dus dus wat wel en niet werkt zodat jij niet al die tijd hieraan kwijt bent!

Het is kennis die je niet in school opdoet en die de meeste mensen nooit in hun leven leren. Het is kennis die je leven kan transformeren als je ermee aan de slag gaat.

Als lid van de 3% MasterMIND Club leer je deze kennis wél want hierin staan de do's voor een succesvol leven centraal: de manier van zijn die leidt tot de dingen op de juiste manier doen, zodat je uiteindelijk hebt wat je werkelijk wilt.

WAT HET 3% CLUB LIDMAATSCHAP JE BRENGT

De universele wetten die leiden tot exponentiële groei en de mens als krachtige creator staan centraal in de teachings en mentoring. Een succesvol leven leiden is vaak een puzzel en ik reik je graag telkens weer een stuk van die puzzel aan. Bovenal ook leer je het paradigma dat jouw leven leidt te herkennen en te switchen. Jij komt in de regie van jouw leven en business!

Elke tweede maandagavond van de maand ontmoeten we elkaar in een online call van 1,5 uur en bespreek ik een onderwerp dat je laat nadenken, laat inzien, in gang zet en geïnspireerd achterlaat om een maand aan te werken. Voor meer informatie over de onderwerpen stuur me een mail!

Er gaat een wereld aan nieuwe mogelijkheden voor je open! Hoe zou het zijn als je over een half jaar een compleet ander leven hebt gecreëerd, eentje waar je altijd al van droomde?

Natuurlijk kun je van te voren jouw vragen insturen én kun je jouw 'hotseat' moment aanvragen. Buiten de MasterMIND calls kun je andere 3%-ers ontmoeten in de speciale besloten LinkedIN MasterMIND groep. Hier kun je wekelijks inspiratie opdoen met aanvullende video's, audio's, pdf's, boekentips etc.  

De focus van de MasterMIND is groei - persoonlijk en dus ook zakelijk.

Je bent 12 aaneengesloten maanden lid en kunt gedurende die tijd de opnames terugluisteren. Je kunt ze ook zelf opnemen natuurlijk. Na 12 maanden blijf je lid van de besloten groep als je dat wilt.

Een keer per jaar in mei, ontmoeten we elkaar live met natuurlijk ook weer een inspirerend programma! 

Voor Wie?

De MasterMIND is bedoeld voor solo & kleine ondernemers alsook executives die het maximale uit zichzelf en anderen willen halen. Mannen en vrouwen die 100% verantwoordelijkheid (willen) nemen over de resultaten in hun leven. Die kunnen terugkijken op hun leven in volle tevredenheid, in de wetenschap dat ze van betekenis zijn geweest voor de wereld. Je bent leergierig en zoekt naar antwoorden op de universele vraag: wat doe ik hier en hoe bereik ik dat.
Herken jij je hierin niet, dan is deze club niet voor jou.

Een leven lang leren...

Je mind is het belangrijkste topic dat je kunt bestuderen, want het bepaalt hoe je leven eruit ziet. "The learners know how to deal with the future world, the learned know how to operate in a world that no longer exists."

De hoeveelheid boeken en materialen die ik nog dagelijks doorneem om deze materie nog meer te begrijpen, nog meer in mij te laten landen, dat is een proces dat nooit stopt.... ik begrijp dat niet iedereen daar zin in heeft. Daarom deel ik mijn kennis graag, op een makkelijk te begrijpen manier zodat je niet zoals ik meer dan 10 jaar bezig bent om te snappen hoe dingen op een bepaalde manier doen eruit ziet. 

Je kunt alles realiseren wat je wilt, oprecht! Maar je moet wel weten hoe. 

Sta er eens bij stil. Wat wil je? Wat wil je écht? En hoe zou het zijn als dat realiteit is. Wat brengt het jou, familie, vrienden, wat doet het met de kwaliteit van jouw leven? Je hoeft niet langer door te ploeteren aangezien de kennis waarmee je een vervullend en waardevol leven leidt voorhanden is!


3% MasterMIND Club in het kort
- laat je doen waarvan je al langer weet dat je het te doen hebt
- helpt je bij het maken van vervolgstappen in je carriere of business
- leert je alles te realiseren wat je maar wenst
- 12 maanden lidmaatschap (1e bijeenkomt 12 juli)
- elke maand 1,5 uur online MasterMIND call
- opnames van de MasterMIND
- paradigma pre-teachings voorafgaand aan 1e deelname
- hotseat
- toegang tot besloten LinkedIN groep
- jaarlijks inspirerend offline event in mei
- focus op persoonlijk en dus zakelijke groei

Voor de investering hoef je het niet te laten, nu namelijk voor slechts 975 Euro ex BTW voor een heel jaar! Ik hou het graag laagdrempelig, want het is mijn missie zoveel mogelijk mensen toegang te geven tot de meest waardevolle informatie ter wereld! Daarom is het zelfs mogelijk om in twee termijnen van 500 Euro ex BTW te betalen.

Heb je interesse? Stuur een mail naar info@thepinkwalnut.com met daarin jouw gegevens zodat we contact met je kunnen opnemen, om kennis te maken en de aanmelding af te ronden.


REGISTER YOUR SPOT NOW

Enter your details below to get instant access to [enter lead magnet name here]

We process your personal data as stated in our Privacy Policy. You may withdraw your consent at any time by clicking the unsubscribe link at the bottom of any of our emails.

Close