voor vrouwelijke ondernemers

zakelijkheid & spiritualiteit

Als jij een steady hoger inkomen wilt uit jouw bedrijf....
je nu eindelijk wat je al langer 'weet' in de praktijk wilt brengen....
je klaar bent met nog meer kennis, maar juist met jouw kennis wilt inspireren....
je wilt stoppen met zelf saboterende praat....

Als jij klaar bent voor een mindset die je AAN zet en co-creëert met universele wetten en jouw hogere zintuigen...

Lees verder want dan zijn wij er voor jou!


Je vindt het fantastisch om te horen hoe andere vrouwen super succesvol zijn geworden... EN... denkt dan.. DAT wil ik ook!

Het gaat best goed met jouw bedrijf, maar toch... je weet dat er meer mogelijk is. Als je hierover gaat nadenken, wordt je eerst super enthousiast... totdat een stemmetje in je hoofd het over neemt: "het gaat toch eigenlijk best goed, het hoeft ook niet altijd meer, kan ik dit wel echt, ben ik echt zo goed als men zegt, ik moet eerst meer leren, ik weet niet hoe etcetc". Zelfsabotage in the lead!
Misschien vraag je je zelfs wel eens af: wat wil ik eigenlijk écht?!

En dat is een belangrijke vraag, want jouw boeiende doel wil je totaal afgestemd hebben op jouw zijn. Op jouw doel en 'weten' waartoe je in staat bent.

Weet dat je alles wat je kunt bedenken, in de realiteit kan creëren. Je vraagt je af, ja, maar HOE dan?!

Daarop hebben wij hét antwoord.

Onze Expertise

Mindset

Wat is mindset en wat is de juiste manier van denken? We leren je wat niemand in school leerde (en onze kinderen nog steeds niet!). Laat je verbazen door de eenvoud.

Intuïtieve Oplossingen

Wij helpen je mogelijkheden zien dit tot nu toe onzichtbaar voor je zijn. En we helpen je deze fantastische suggesties vanuit het universum te implementeren. 

Mentoring & Ccoaching

Al je opleidingen en trainingen gaan zich nu uitbetalen. We leiden je naar resultaat van blijvende aard omdat we de hoofdoorzaak van uitblijvend resultaat oplossen. 

Studie

Je hoeft geen 10 jaar te studeren om het totaalplaatje te zien! Dat deden wij al voor jou. Jij staat in 3, 6 of 12 maanden op een plek die je nu nog voor onmogelijk houdt.

Voordelen

Van zekerheid naar intuïtie.
Van tijdsverspilling naar effectiviteit.
Van afhankelijk naar onafhankelijk.
Van geen invloed naar invloed.
Van niet jezelf naar volledig jezelf.

Rust voor je Mind

Niet langer dat irritante stemmetje in je hoofd, zodra je afstemt op de zes hogere zintuigen. Je leert te leven vanuit je hart en je tilt je persoonlijk leiderschap next level.

Je denken bepaalt alles

Waarom ik doe wat ik doe

Elsbeth van Lienden, founder van The Pink Walnut, heeft een innerlijk weten, voor zolang als ze zich kan herinneren, dat wij in staat zijn om alles te creëren wat we willen. Maar hoe?! Een logische vraag!

Een zoektocht van zo'n 10 jaar leidde tot het in elkaar vallen van alle puzzelstukken waardoor ze nu werkt met een bewezen proces waarmee je inderdaad alles creëert wat je wilt. Nu leert ze groeigedreven individuen, bedrijfseigenaren en executives in corporates de hoe. 


"We hebben oneindig potentieel maar gebruiken er zo weinig van! Dit moet anders. Onze huidige systemen zijn op. Dat zie je in alles. We staan op een kantelpunt in de geschiedenis en gaan weer terug naar onze roots. We gaan weer co-creëren met universele energie. Kijk maar naar zoveel kinderen. Daar waar wij vroeger afleerden om onze hogere zintuigen te gebruiken, zo blijven de kinderen van nu daar op aangehaakt. De reden waarom ze niet goed functioneren in oude systemen. Als ondernemers hebben wij hier op in te springen!"

Elsbeth staat blijvend resultaat voor. Geen oplossingen met een korte levensduur. Geen investeringen meer in programma's die hun mooie woorden niet waar maken. Niet meer zoals vroeger (en nog) dat alles weer hetzelfde wordt zodra de coaches en consultants zijn vertrokken.

"Het is op een dieper level waarin we de werkelijke oorzaak van problemen vinden. En als we dat fixen, kun je simpelweg niet meer terug naar hoe het was. Zo fascinerend!"

Thinking Into Results

Dit 3, 6 of 12 maanden programma is revolutionair. Honderden mannen en vrouwen, alsook organisaties hebben dit programma al doorlopen om zo de correcte manier van denken en handelen toe te passen. Hierdoor zijn zij in staat limietloos te creëren en uitzonderlijke resultaten te behalen. Persoonlijk leiderschap in optima forma, met als begeleiding coaching of mentoring.

Corporate consultancy

We helpen executives de ware oorzaak van hun vraagstukken te achterhalen en daarna helpen wij hen deze op te lossen met behulp van unieke, toekomstbestendige leiderschapskills. Laat ons je zien hoe je eindelijk een ROI krijgt op al je voorgaande investeringen in opleiding, training en coaching. We helpen boeiende doelen bepalen en behalen.

Op het podium

Wat wij je leren is uniek en leer je nergens anders. Het is belangrijk dat zoveel mogelijk mensen met deze krachtige inhoud in aanraking komen. Zo maken we de wereld zelf mooier. Daarom boek je Elsbeth voor een netwerkbijeenkomst, business event of in house vergadering of break out sessie voor een inspirerende, praktische en waardevolle lezing of masterclass.

Success is the progressive realisation of a worthy ideal.

Earl Nightingale

WAT IS JOUW WAARDEVOLLE IDEAAL??

Sluit je NU aan!

Gratis & snel

Limitless Mindset Community

Unieke inzichten en materialen voor members

Ontmoet groei gedreven spirits die ook meer uit het leven willen halen.

Stel je vragen aan Elsbeth persoonlijk en kom snel verder.

Meld je aan het is kosteloos!!

OVER

The Pink Walnut is een handelsnaam van EyeAminBusiness (sinds 2007).

Elsbeth is executive contributor voor BRAINZ MAGAZINE.

INFO

We geven je uiteraard graag meer informatie over de mogelijkheden en zijn er voor je als je vragen hebt over de implementatie van jouw dromen. 

CONTACT

Lindeboomsweg 7
7241 PR Lochem
The Netherlands
KvK 53903102

© The Pink Walnut All Rights Reserved

REGISTER YOUR SPOT NOW

Sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes nascetur ridiculus mus nulla vitae elit libero a pharetra augue. Fusce dapibus tellus ac cursus commodo, tortor mauris condimentum nibh ut fermentum massa justo sit amet risus. Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit.

We process your personal data as stated in our Privacy Policy. You may withdraw your consent at any time by clicking the unsubscribe link at the bottom of any of our emails.

Close