unieke infosessie

Hoe Jouw
ZigZag Plafond
Te Doorbreken...

...en binnen een half jaar wél
lang gewenste doelen te realiseren.

gepresenteerd door elsbeth van lienden


"There is a tremendous skill in deliberately directing your own thoughts that will yield results that cannot be compared with results that mere action can provide."
Abraham Hicks

Wat Live Deelnemers Over Deze Infosessie Zeggen

Ik heb veel opgestoken van deze training. Toepasbaar, fijne en duidelijke uitleg. Het heeft me aan het denken gezet.

- Els den Otter

Zeer waardevol & inspirerend. Ik voelde de oprechtheid in het delen, Elsbeth maakt waar wat ze zegt te geven.

- Tessa Berkelmans

Hoe je vertrouwt op intuïtie en niet weten in plaats van de controle te willen hebben. Zeer boeiend.

- Djien Loe

To the point en overzichtelijk, deze informatie zou iedereen moeten kennen om een beter leven te realiseren.

- Ruben Blom

Het hebben van een eigen bedrijf zou je alle vrijheid in tijd en geld van de wereld moeten opleveren. Maar toch merk je dit nog niet zo...
Van jou mag het wel sneller en makkelijker gaan!

We zijn geneigd bij achterblijvend resultaat harder te gaan werken, meer te gaan doen. Maar als dat echt zou werken, had je nu wel het gedroomde resultaat toch?!

In Think & Grow Rich, door Napoleon Hill, staat het al: wat werkt is de dingen op een bepaalde manier en in de juiste volgorde te doen. 

Wat hij hiermee precies bedoelt, laat ik je graag ervaren in deze live opgenomen infosessie.

Wat Je In Deze Infosessie Leert

De échte en enige oorzaak van zig zag gedrag dat voor ongewenst of uitblijvend resultaat zorgt (en hoe je dit meteen na afloop van deze sessie gaat aanpakken).
De drie meest gemaakte fouten die je wilt voorkomen als je besluit zig zag gedrag en de stress die dat met zich meebrengt aan te pakken (dit gaat je veel uren en 💶 besparen!).
Van welke zes hogere, intelligente zintuigen je slim gebruik maakt waardoor je spirit niet langer tegenwerkt maar vóór je laat werken (en we hebben ze allemaal tot onze beschikking). Dit is DE gamechanger voor alle succesvolle mensen, vaak zonder dat ze dit zelf kunnen omschrijven.
Een stap voor stap plan waarmee je zig zag gedrag en resultaat door middel van werkbare acties en denkwijzen transformeert. (Op maat te maken want iedereen heeft een eigen identiteit en wensen.)
Hoe je middels jouw business het leven creëert dat je werkelijk voor ogen hebt en hierdoor een inspiratiebron zal zijn voor jouw kinderen, familie en vrienden. Je hebt tenslotte een bedrijf gestart voor vrijheid in tijd en geld en om impact te maken. Dat is wat je vanaf nu gaat waarmaken! 

© Copyright The Pink Walnut.  All Rights Reserved.

We houden al je gegevens strikt geheim en sturen geen overbodige mails.
Bovendien schrijf je je makkelijk met 1 klik uit voor mails.

Close