Je wilt een prachtige toekomst voor je kinderen en je vindt dat het jouw taak is hen daarop voor te bereiden. Maar hoe doe je dat? Met alles wat in de wereld gaande is en jouw eigen struggle om het leven dat jij zelf voor ogen hebt te realiseren?

Niemand weet voor welke toekomst of welke banen we kinderen moeten voorbereiden. En het is dus van het grootste belang dat zij leren onafhankelijk te denken, hoe zij in staat zijn hun eigen levensverhaal te realiseren en hoe te verbinden met de onzichtbare universele krachten en wetten dat hen naar welvarendheid leidt. 

Wij helpen je de transitie te maken om het perfecte voorbeeld voor je kinderen te zijn door jouw eigen dromen te leven en huidige ongewenste situaties te shiften in minder dan zes maanden.

Honderden ouders gingen je voor en leerden de bewezen principes en werking van mindset en passen dit dagelijks succesvol toe. En dat kan jij nu ook!

Geef het goede voorbeeld

Denk jij ook dat iedereen recht heeft op een overvloedig leven? Het is jouw geboorterecht! Kun jij je er ook over verwonderen hoe regeringen de wereld in een chaos veranderen? We focussen op het vliegen naar Mars terwijl er hier nog zoveel goeds te doen valt!

Het is tijd dat we onze eigen creatiekracht weer claimen. Wat jouw overtuigingen of patronen ook zeggen, je bent de hoogste vorm van creatie op deze wereld en je bent hier voor een reden. Ook jij maakt onderdeel uit om van deze wereld een mooiere plek te maken voor jouw kinderen. Hoe ziet jouw ideaal eruit? Weet je dat?

Nu, dit is wat het is.

Als jij het beste voor je kinderen wilt, moet je het beste voor JEZELF willen. Je hebt het lef nodig om de kettingen die je ervan weerhouden te doen wat je eigenlijk al langer wilt te doorbreken. Je hebt het gapende gat tussen weten en doen te overbruggen.

Je mag tot ziens zeggen tegen twijfel en angst. Ga weer de verbinding aan met de onzichtbare krachten die je leiden naar wat je werkelijk wenst. Maak verbinding met je hart. Onthoud dat kinderen ons gedrag, onze mindset, onze overtuigingen, onze acties kopiëren. Dus ze kunnen maar beter het allerbeste kopiëren!

Nu is DE tijd

Elsbeth van Lienden, oprichter van The Pink Walnut en trotse moeder van drie zonen, nu 10, 13 en 15 jaar oud, was ook in de situatie waarin ze wist wat ze wilde. Sterker nog, al van jongs af aan wist ze dat we in staat zijn alles te realiseren wat we willen. Maar hoe?! Dat werd een lange zoektocht om alle puzzelstukken op de plek te laten vallen. 

Maar toen dat na zo'n 10 jaar helemaal duidelijk was en zij op een bepaalde manier begon te denken en te handelen, veranderde de situatie snel! Ze maakte de keuze alsnog met Bob Proctor te gaan werken, bekend van The Secret, om de materie nog meer en meer eigen te maken. Want groei stopt nooit.

Ze heeft 100% geloof in jou. Jij kunt dit ook. En ze helpt je er graag bij! 

Een soepele overgang

Laten we eerlijk zijn. Als je geen actie onderneemt, blijft alles bij het oude. Je loopt jouw 'default pad' verder af en weet je nu al hoe ongeveer je leven er over een jaar, twee jaar of 10 jaar uit ziet. Je leven zal okay zijn. Tuurlijk! Maar je blijft je afvragen wat mogelijk geweest zou zijn en je bent niet in staat je kinderen wel te leren hoe een leven in overvloed (wat dat ook voor jou betekent) te leiden. 

Dat kan anders! Als je besluit van onze diensten gebruik te maken  dan gaan er dingen veranderen:

- je bent in de leiding in jouw gedroomde leven
- je bent niet afhankelijk van wat er in de buitenwereld gebeurd
- je maakt impact met jouw kennis, vaardigheden en zijn
- je hebt liefdevolle relaties
- je hebt een goede werk/leven balans hoe druk je het ook hebt
- je kunt nog meer goeds doen voor de maatschappij en liefdadigheid

maar het allerbelangrijkste....

je weet hoe je het levende voorbeeld bent voor jouw kinderen. Je laat hen zien dat je daadwerkelijk alles kunt in dit leven en je helpt de wereld een mooiere plek te maken waardoor jouw kinderen inderdaad de door jouw gewenste mooie toekomst en welvarend leven leiden. 

Het is okay om meer te willen. Sterker nog. Het is onze kern en ons recht. We helpen je graag dit stapsgewijs te doen!


Wat klanten zeggen

"Elsbeth is a fantastic mentor, she simplifies coaching and mentoring concepts and brings it to life. Making progress so fast feels natural and organic"
H. Scott, HR Director, UK


"Elsbeth heeft me laten zien welke richting ik op moest om mijn inkomen te verdrievoudigen. Krachtige tools hielpen dat wat ik voor onmogelijk hield, te realiseren!"
J. van den Boom, CEO/Coach, NLD

"I highly recommend mentoring and coaching by Elsbeth. As a result of working with her, I am  more confident and the quality of my life and work has significantly improved."
E. Creed, Director, Singapore


Je kunt alles creëren wat je werkelijk wilt.
Wij laten je zien hoe.

Contactgegevens voor informatie, inzichtgesprek of mogelijkheden tot presenteren:


info@thepinkwalnut.com
LinkedIN: WhatELSWhoELS


Copyright © The Pink Walnut All Rights Reserved

Get Your "Lead by Example" Magazine

After signing up you can read the magazine online.
And know we hate meaningless mail in our inboxes just as much as you do. Therefore, occasionally, you'll only receive info that benefits you!

We process your personal data as stated in our Privacy Policy. You may withdraw your consent at any time by clicking the unsubscribe link at the bottom of any of our emails.

Close

Thanks for your request, you'll receive your magazine in your inbox soon.

Don't forget!
Life is FUN as soon as you reconnect with the way a YOUNG child views the world.

Close

REGISTER YOUR SPOT NOW

Enter your details below to get instant access to [enter lead magnet name here]

We process your personal data as stated in our Privacy Policy. You may withdraw your consent at any time by clicking the unsubscribe link at the bottom of any of our emails.

Close