De pioniers van nu zijn de onderscheidende organisaties van de toekomst, organisaties die het wél aandurven om patronen te doorzien, overtuigingen overboord te gooien. Organisaties die kijken naar het handelen van hun mensen, angsten achter zich laten en durven te vertrouwen en hun mensen centraal zetten. Dit is hoe jij jouw bedrijf van meer waarde laat zijn en worden.

Met onze specialistische aanpak helpen wij jou, op een natuurlijke manier, om jezelf en de mensen in de organisatie in deze richting te ontwikkelen.

Mocht je nu denken “Daar komt weer zo'n organisatiebureau en wil in 3 maanden tijd mijn bedrijf veranderen” Dan heb je het mis…

Wij van “The Pink Walnut” hebben een andere aanpak, een aanpak die 180 graden afwijkt van het reguliere. Wij komen niet met veel bombarie binnen, maar kiezen ervoor om het nieuwe handelen (werken) te beginnen met het kernteam. Dus een top down implementatie.

Wij kijken onder de waterlijn  en halen naar boven wat nodig is voor een blijvende transformatie. Soms is er meer nodig dan een training of een workshop over mindset. Dan is de weg naar binnen de enige weg naar de antwoorden en de daadwerkelijke transformatie. Van het woord spiritualiteit en energie krijgen wij geen pukkels, maar we houden wel graag beide voetjes op de vloer.

Het team van 'The Pink Walnut' maakt moeilijke zaken makkelijk. Met onze gezamenlijke expertises en jarenlange ervaring doorzien wij snel patronen, onwerkbare gedrag en structuren en zorgen ervoor dat de communicatie simpeler en doeltreffender wordt.

Wij geloven erin dat als je de denk- en creatiekracht van je medewerkers betrekt in het hele proces, het je veel voordelen oplevert. Zo stop je het verschuilen achter de processen, excel sheets en 'zo doen we het hier nu eenmaal' gedachten.

Tenslotte: Hoe meer je handelt vanuit je eigen bewustzijn, je kennis en talent, hoe sneller alles in beweging komt. Ja, toch?

Ja, mooi gezegd, ik snap het helemaal, maar ik kan mensen toch niet veranderen??

THOSE WHO CAN CHANGE THEIR MINDS, CAN CHANGE ANYTHING!

In een veilige omgeving gaan we soms moeilijke, maar uiterst waardevolle, stappen maken en het oncomfortabele comfortabel laten voelen.

Gun jezelf en iedereen werkzaam in jouw bedrijf een toekomst vol mogelijkheden en krachtige resultaten!

Benieuwd hoe we dat doen? Neem contact met ons op zodat we je uitleggen wat wij mogelijk voor jouw bedrijf, MKB of eenmanszaak, betekenen.


We kunnen een probleem niet oplossen met de denkwijze die het heeft veroorzaakt.

Albert Einstein