Wil jij vol trots een buitengewoon presterend en inspirerend team of organisatie leiden, met zeer gemotiveerde medewerkers die heel effectief "C-doelen" behalen?

Is meer verkopen noodzakelijk (altijd!)?


Wil jij jouw solo business naar een next level tillen of meteen een goede start geven?

En ben je gefrustreerd over een gebrek aan resultaat, terugkerende problemen of weet je dat er meer in de medewerkers zit maar er niet uit komt?

Maar..... lijk je steeds niet DE manier te vinden om dat wat je voor ogen hebt te realiseren, of loop je vast in volgende stappen die je met zekerheid brengen wat je écht wilt?

Dan ben je hier op de juiste plek terecht gekomen.

The Pink Walnut leert teams en individuen de krachtige, wetenschappelijk bewezen principes en strategieën om blijvende, verbluffende groei te bewerkstelligen.  

Elsbeth van Lienden

Founder The Pink Walnut

Blijvend resultaat. Als je het kunt denken, kun je het hebben. 

> 10 jaar internationale ervaring in  consultancy & coaching 

Inspirerende, mind blowing content & inzichten: 
mind over matter

"Change is inevitable, personal growth is a choice." Bob Proctor

Hi, ik ben Elsbeth en jij bent een krachtige creator, in staat om alles te hebben wat je wilt zodra je jouw mind ertoe zet. Dit is niet langer een gedurfde uitspraak waarin ik geloofde. Het is de waarheid nu ik DE manier ken, ondersteunt door de wetenschappelijk onderzoek, die ervoor zorgt dat je buitengewone resultaten kan neerzetten.

Het is mijn absolute passie om je te helpen te begrijpen hoe deze 'bepaalde manier' werkt en mensen vanaf online en live podia wereldwijd te inspireren het leven dat zij werkelijk voor ogen hebben te realiseren. 

Stop met het toevoegen van meer informatie aan je bagage. Je weet genoeg. In plaats daarvan, leer wat in de weg staat om die kennis te implementeren. Dat is waar de magic happens. 

Alles is mindset. Ik kijk ernaar uit met je te spreken!

Opdrachtgevers van The Pink Walnut zijn teams en board room members van corporates en MKB bedrijven, solo ondernemers en individuen die bereid zijn de status quo te verpletteren en meer willen. Hieronder een greep uit de organisaties die voor The Pink Walnut kozen:

Laat resultaten uit het verleden niet de toekomst bepalen.
Besluit. Punt.
De hoe, de middelen, het geld... het zal er zijn.
Maar eerst: besluit.
Zo krachtig!

Alles gaat over oorzaak en gevolg, precies zoals in onderstaand overzicht.
Draai jij al aan de juiste rader?

© The Pink Walnut 2021
info@thepinkwalnut.com

Lochem, Nederland

REGISTER YOUR SPOT NOW

Enter your details below to get instant access to [enter lead magnet name here]

We process your personal data as stated in our Privacy Policy. You may withdraw your consent at any time by clicking the unsubscribe link at the bottom of any of our emails.

Close