roerige tijden vragen om versimpeling van denken & doen

In deze LIVE masterclass laat ik je zien hoe je rustig en nuchter reageert in omstandigheden die je uit je tent kunnen lokken. 

Hoe zou je je voelen als je in elke omstandigheid trouw aan jezelf kunt blijven, doen waarvoor je staat en geen last ervaart van de mening van anderen? Fijn toch!!?

Omdat wij in beelden denken, krijg je eerst een beeld van hoe ons denken werkt (pas dan ben je namelijk in staat jouw denken en doen te veranderen)

Ik geef je praktische zinnen en openingen waarmee je elk gesprek vanuit openheid en integriteit voert (vaak ben je te reactief, ik laat je zien hoe creatie werkt).

Je leert waarom en hoe iedereen zelf verantwoordelijk is en blijft voor ziens- en handelwijzen (zodat je je niet meer onnodig druk maakt over iets waar je geen invloed op hebt).

Je ziet waar je wél ALTIJD invloed op hebt (zodat je vanuit rust en ruimte in het leven staat).

Elsbeth van Lienden

Elsbeth is de founder en CEO van The Pink Walnut. Al meer dan 12 jaar helpt ze ondernemers, directeuren en ambitieuze mannen en vrouwen te zeggen en doen waarvoor zij staan en blijvend gewenst resultaat te realiseren. 

doe mee!

Voor het symbolische bedrag van 15,= Euro ben je aanwezig bij de LIVE masterclass op vrijdag 26 november 2021 om 09:00 uur (tot 10.15 uur). Dit is een ZOOM bijeenkomst zodat er ook interactie mogelijk is. 

Ben je verhinderd? Leer dan via de replay en het bijbehorende mini-werkboek welke je naderhand toegezonden krijgt.

Nieuwsgierig?
Volg je gevoel!

Copyright © The Pink Walnut All Rights Reserved

Leer Simpel Denken & Doen

Vul jouw gegevens in, regel de betaling en je ontvangt binnenkort alle informatie die je nodig hebt om deel te nemen!
Close