IK INSPIREER JE GRAAG MET DEZE 3 OPTIES.

1.
EEN WEKELIJKSE TIP WAARMEE JE DIRECT RESULTAAT GENEREERT.


Meld je aan en je ontvangt elke zondagmiddag een heel korte mail met daarin een tip waarmee je de opvolgende week impact gaat maken. Voorbeelden van resultaten die je kunt creëren zijn meer omzet, meer vrije tijd, verlagen van kosten, doen wat je al langer uitstelde, een nieuw inzicht laten landen.

Zondag denk je even na over wat de tip voor jou kan gaan betekenen en neem je een besluit om te doen. Telkens 1% verandering aanbrengen, leidt namelijk sneller tot gewenst resultaat dan alles op een grote hoop gooien; dat stagneert! Doe mee, ga het ervaren en mocht je het niets vinden, dan schrijf je je ook weer eenvoudig uit.

2.
Essay "Doorbreek de 'Eigenlijk-zou-ik-dat-moeten' frustratie" inclusief mini-mail-training.


Veranderen is nooit eenvoudig! Dit komt mede door hoe ons brein werkt. We weten wel dat we iets eigenlijk zouden moeten doen, en toch doen we het niet, of mondjesmaat. Ego zit in de weg, ervaringen uit het verleden, patronen. We blijven rondlopen met een idee en toch komt het er niet van. Misschien morgen... En daar wil je uitbreken!

Hierin laat ik je ervaren waarom het lastig is om te doen wat je eigenlijk zou willen doen en hoe je hier uitbreekt. Na het downloaden ontvang je vervolgens 6-delige mini-mail-training waarmee ik je de diepte in neem én je natuurlijk aan de slag kunt!
Afmelden kan eenvoudig mocht je het vervolg niet willen ontvangen.

3.
PDF "20 ineffectieve leiderschapsgewoonten"

Ben jij ondernemer, leider van een organisatie of team en ben je benieuwd wat de 20 meest ineffectieve leiderschapsgewoonten zijn en welke jij in jezelf herkent? Kom het hier te weten, en natuurlijk laat ik je zien wat je kunt doen om onwerkbare gedragingen te veranderen.


Those who cannot change their minds cannot change anything.
- George Bernard Shaw


This Is A Colored Section Title To Break Up Your Page