EEN FRISSE WIND DOOR JE OVERTUIGINGEN EN….

de benodigde actie die ALLES wat JE WERKELIJK WENST IN LEVEN EN BUSINESS in gang zet!

Ben jij een (solo) ondernemer of executive  en bracht alles wat je tot nu toe deed nog niet het echte resultaat waarnaar je verlangt, dan is deze Frisse Wind Experience voor jou.  

Er is een reden waarom je vastloopt en hoe dat komt, hoe je dat oplost én hoe je de oplossing morgen al implementeert, dat ga ik super helder voor je maken in deze heel waardevolle 1-op-1 live experience.

De gouden formule voor een succesvol leven, is het combineren van de juiste actie en universele wetmatigheden. Gun het jezelf deze geheimen te ontdekken en leidt een leven in vrijheid! 

Hi, ik ben Elsbeth van Lienden, expert in het ontrafelen van niet werkende, onderbewuste patronen en overtuigingen in combinatie met het vinden van de juiste acties die leiden tot resultaat. Jarenlang al help ik (solo) ondernemers & executives te realiseren wat zij werkelijk wensen. Meer omzet, meer rust, meer inkomen, meer vrijheid, een groter bedrijf, beter presterende teams etc. Het leven is bedoeld om te groeien en daar help ik graag bij!

Wat deze experience je biedt:

Fundament voor een succesvol leven

Wat is een succesvol leven en wat zijn de noodzakelijke inzichten en overtuigingen om voor jezelf een gedegen fundament te creëren?

Universele wetmatigheden in je voordeel gebruiken

De natuur volgt wetmatigheden en floreert altijd! Je krijgt een inleiding in universele wetmatigheden zodat jij de onderbewuste mind, als in de natuur, vóór je laat werken.

Ineffectieve en onbewuste overtuigingen ombuigen

Welke overtuigingen weerhouden jou van succes? Dit is voor iedereen anders maar raken vaak de volgende onderwerpen: geld, zichtbaarheid, verantwoordelijkheid en er toe doen.

Een actieplan voor gewenst resultaat

Krijg helder welke stappen voor jou nu noodzakelijk zijn om dat wat je werkelijk wenst (deze keer wel) in de realiteit te creëren. Wat zijn de juiste acties?

Elsbeth heeft me laten inzien wat ervoor nodig was in mijzelf om de omzet van mijn coachbedrijf te verhogen. Overtuigingen over geld, investeren, wat mijn omgeving daarvan vindt… ongemakkelijk soms maar het was beter om die waarheid te gaan inzien dan maar door te ploeteren. Ik zie mezelf nu anders, mijn inkomen is verviervoudigd nadat ik een jaartraject volgde en ook nog eens heel gaaf om te ervaren dat wat ik werkelijk wenste kwam via wegen die ik niet zelf had kunnen bedenken.

Jantine

Gun jezelf ook de eenvoudigste (maar niet altijd makkelijke) weg om door te groeien.

Koop hier jouw ticket

EXTRA BONUS Werkboek | 2x 30 minuten coaching | Retour op vervolgtraject | 3-delige training De kunst van het Doen

VOOR WIE IS DEZE EXPERIENCE BEDOELD?

Voor (solo) ondernemers en executives die openstaan voor nieuwe zienswijzen. Die bereid zijn te kijken naar eigen ineffectief handelen. Die heel graag willen groeien in inkomen en impact. Snelle denkers die ‘ja-maar’ achter zich laten.Ondernemers en leiders die een positieve bijdragen willen leveren aan de wereld met hun kennis, kunde, gaven en niet alleen druk met hun werk willen zijn. Maar ook voldoende tijd over houden voor gezin, rust, hobby’s, vrienden en me-time.

Geld Terug Garantie

Niet tevreden?Dan horen we de reden hiervan graag en regelen we dat jouw deelnamebedrag wordt teruggestort.Het is nog niet eerder voorgekomen, maar wie weet!En we houden de drempel voor jouw deelname graag zo laag mogelijk!

Praktische Details

Experience deel 1: live in Lochem 09:30 – 12.30Experience deel 2: online 2 uur vervolg en afrondingDagdeel in overleg in te plannen na betalingVoorbereidende opdracht en materialen inclusiefInvestering: 1.111,- Euro ex BTWBonus: Na Experience 2x 30 minuten online coachingBonus: gratis toegang tot online 3-delige training ‘De kunst van het Doen’Bonus: Besluiten we na de Experience tot een traject, komt deze investering daarop in mindering.

Koop hier jouw ticketzeker weten of dit voor jou is?Stel je vragen hier!

IK ONTMOET JE GRAAG BINNENKORT!

© Copyright The Pink Walnut. All Rights Reserved.