The pink Walnut & Ivonne van dis.nl

Welkom bij HET GLOEDNIEUWE

Simplicity Centre

Een ontmoetingsplaats voor gedreven ondernemers die weten dat het anders moet, op zoek zijn naar nieuwe vormen van ondernemen, leiderschap en samenwerken, maar tools hiervoor niet in hun directe omgeving kunnen vinden, in verbinding willen komen met ondernemers die óók zien dat huidige systemen outdated zijn en vanuit rust & vertrouwen aan de slag willen om hun ambities waar te maken. 

 

KOSTELOZE INTRODUCTIEBIJEENKOMST

Vrijdag 8 juli, 10.00 - 16.00

tijd voor jou

Wie Helpt Jou Vooruit?

Bekruipt je ook wel eens het gevoel dat je er alleen voor staat, dat je niet écht begrepen wordt in een wereld die op de kop staat en ben je benieuwd hoe andere leiders hun business groeien in tijden van onrust?

Weet dat wij mensen niet gemaakt zijn om te strugglen en het alleen te doen. Je bent een spiritueel wezen met oneindige mogelijkheden in een menselijk lichaam.... als je dit laat bezinken, voel je al wel aan dat deze werkelijkheid klopt en dat er veel meer mogelijk is en moet zijn dan je zelf denkt. 

En in dat denken zit nu juist het probleem!

Jouw level van bewust-ZIJN en jouw DENK-wijze zijn cruciaal voor rust in je hoofd. En vanuit rust wordt Richting duidelijk en is Resultaat een gevolg.

Je wilt dus veel tijd vrijmaken voor jezelf. 

Dit noemen wij ook wel MINE-ing. Hoe haal je eruit waarvan je ergens weet dat het erin zit maar toch niet uit komt. Zowel uit jezelf als bijvoorbeeld jouw team of organisatie.

Stop DIGGING. Dat is zwaar werk. MINE-ing laat alles in flow verlopen.

We helpen je er graag mee vooruit!

DE DRIE-EENHEID ALS BASIS 

Denken

Ontdek wat denken is op bewust niveau & wat de JUISTE manier van denken is, de manier die vóór je werkt. 

Gevoel

Gevoel is een gevolg van denken en zie hoe op onbewust niveau rust & duidelijkheid in gang worden gezet.

Actie

Hoe stop je hard werken maar wel de geïnspireerde actie omarmen, vanuit vertrouwen en rust handelend?!

Een Bruisende Bubbel 

Voor De Nieuwsgierige & Leergierige Ondernemer

Het Simplicity Centre is een initiatief van Ivonne van Dis & Elsbeth van Lienden. 

Beide staan voor een zo simpel mogelijke uitleg van hoe de mind van de mens werkt, voor actiegerichte denkwijzen, voor het helpen herinneren aan wie wij werkelijk zijn, wat we hier komen doen EN hieraan een praktische invulling geven. Wel bewezen theorieën, energetische waarheden, maar geen zweverig gedoe dus want spiritualiteit in haar huidige vorm is volgens ons outdated.

Wij bieden in het Simplicity Centre graag een plek voor de nieuwsgierige mens die het hart wil ophalen aan kennis, inzichten en inspiratie die je terugbrengen naar jouw kern EN waarmee je in actie komt. Want zonder actie verandert er niets!

Er is beperkt plek in de locatie die wij hiervoor gebruiken!
18 deelnemers is de max, dus neem je besluit nu. 

We hebben een super gaaf programma in ons hoofd EN we laten dit nog een verrassing voor je zijn. Laat los dat je alles moet weten. Kom vanuit het vertrouwen dat beide moderators altijd lovende recensies krijgen op hun trainingen. We've got this en bouwen het programma op rondom de groep die er zal zijn.

Gun jezelf deze dag en ga met volle vaart vooruit!

Waar staat SC NIET voor

Haaaalejujaaahhhhhhhh
OOOOOHHHHHHHHMMMMMMM
Wij kunnen het, dus jij kan het ook.
Wierook & Wapperjurken
Doen zoals het hoort
Nog meer oplossingen en trainingen over de 'hoe'
Programmaverkoop leidend laten zijn
De wet van de aantrekkingskracht is de magic tric

SC staat WEL voor...

Praktisch, reflecteren, verbindend, inzicht, inspiratie
Spiritualiteit 5.0 met een kwinkslag
Een plek waar je begrepen wordt
Herinneren wie en wat je werkelijk bent
Simpelheid in ogenschijnlijk ingewikkelde zaken
Gebruik maken van universele wetten die al in jou leven

Als je komt, mag je jouw verwachtingen in de ballenbak achterlaten.
Er is toezicht ;-)! 

Voor de duidelijkheid

WAARMEE GA IK NAAR HUIS??

Je gaat nog blijer naar huis dan dat je al binnen kwam!
Je hebt AHA momenten gehad die je aan het denken zetten
Je hebt nieuwe, waardevolle contacten opgedaan
Je hebt ervaren welk verschil het maakt tussen de manifestatiekracht van 1 batterij (jij) en 20 batterijen (de groep) die op elkaar aangesloten zijn
Je hebt minstens twee geïnspireerde acties ontdekt die jouw business en jezelf voorwaarts bewegen

Waarom is het event kosteloos?

Wij creëren intuïtief en dus wie weet komen er meer kosteloze events. Voor nu hebben we daarvoor gekozen omdat het de introductie is van Simplicity Center! 

We maken natuurlijk wel kosten en misschien voelt het voor jou aan het eind van de dag helemaal niet okay dat je deze dag kosteloos hebt meegemaakt. Dus geven we je aan het eind van de dag de mogelijkheid te besluiten tot een donatie, naar ons idee een van de nieuwere manieren van betalen. Voor wat jij het waard vond en/of wat jij kan bijdragen gezien jouw financiële situatie. Alles mag, niets hoeft!

Is er een lunch?

We houden van simpel en dus hebben we voor deze introductiedag de thee en koffie geregeld (en ja ook wat lekkers voor erbij ), maar de lunch neem je zelf mee. Ook handig, kun je eten wat je wilt!

Waar is het event?

Dit event vindt plaats in Lochem en is makkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer. De dag sluiten we om 16.00 uur af.

Heb je nog andere vragen? Mail naar info@thepinkwalnut.com.

De Moderators

Elsbeth van Lienden

Elsbeth heeft zich door studie en persoonlijke ervaring helemaal eigen gemaakt hoe de mind werkt en hoe we het gat tussen weten wat we willen en daadwerkelijk doen, overbruggen. Ze ziet snel onwerkbare patronen in de persoon of organisatie en haar werk staat in het teken van 'Uplifting Humanity'.  Haar werk heeft dan ook een hoog pragmatisch gehalte, doorspekt met  universele wetten.

Ze runt haar bureau The Pink Walnut ruim 15 jaar en is oa gecertificeerd als Proctor Gallagher Consultant, waarin de >60 jaar bewezen teachings van Bob Proctor centraal staan.  De combi met StraightLine maakt dat ze met ondernemers, teams en organisaties als coach, mentor en consultant een perfecte mix & match bereikt tussen universele wetmatigheden en doortastende acties.

www.thepinkwalnut.com


Ivonne van Dis

Ivonne houdt van SIMPEL. Zij werkt zeer intuïtief, niet voor niets is zij een geprezen businessreader.  Na haar opleidingen tot gecertificeerd coach en reader heeft Ivonne via 1-op-1 coaching en training ondernemerskwaliteiten eigen gemaakt om haar kennis vanuit een eigen onderneming te kunnen delen. 

Zij runt haar bureau sinds 2009, woont in Lochem en is door de besten getraind. Ze houdt van eenvoud en helpt hiermee ondernemers en executives de regie terug te pakken over hun resultaten en/of hun inkomen drastisch te veranderen om zo een levensstijl te creëren die men echt ambieert. Een businessreading is onlosmakelijk verbonden met haar werk, het is dé manier om snel te ontdekken wat er op onbewust niveau in de weg staat van groei, zowel persoonlijk, in een team of in een hele organisatie. Haar motto: maak het simpel.

www.ivonnevandis.nl


BOEK JOUW KOSTELOZE TICKET NU

Er zijn slechts 18 plaatsen zodat er voldoende tijd is
voor vragen, gesprek en verdieping.

TICKET


€ 0,00

Nog even dit....
Uit (eigen) ervaring weten we dat gratis events makkelijk te annuleren zijn in onze agenda's. Boek daarom alleen een ticket als je gecommitteerd ben om de 8e te komen omdat je er nu al zin in hebt!

Ben je de 8e verhinderd maar wil je wel op de hoogte worden gehouden? Gebruik dan ook onderstaande knop, maar geef aan dat je verhinderd bent.
Thanks!

Mocht je toch onverhoopt last minute moeten cancelen en heb je geen vervanger, dan sturen we je een factuur van € 49,95 ex BTW.

Deelnemer Registratie


Ease Your Mind event: vul onderstaande gegevens in om je aan te melden.

Close