The pink Walnut & Ivonne van dis.nl

Welkom bij HET GLOEDNIEUWE

Simplicity Centre

Een ontmoetingsplaats voor gedreven ondernemers die weten dat het anders moet, op zoek zijn naar nieuwe vormen van ondernemen, leiderschap en samenwerken, maar tools hiervoor niet in hun directe omgeving kunnen vinden, in verbinding willen komen met ondernemers die óók zien dat huidige systemen outdated zijn en vanuit rust & vertrouwen aan de slag willen om hun ambities waar te maken. 

 

2e editie Live Simplicity Centre 'Ease Your Mind' Event

Vrijdag 30 september, 10.00 - 16.00

uit de business, in jouw mind

Inspiratie & Actie voor de Leider

Als leider sta je er regelmatig alleen voor; jij neemt de besluiten, jij bent eindverantwoordelijk. Je voelt je wel eens niet begrepen of loopt te snel op de troepen vooruit. In een wereld die in een sneltreinvaart aan het veranderen is, zul jij als leider ook moeten veranderen. Meebuigen.  En dit geldt voor jou als je jouw eigen solo business runt maar ook als je CEO bent van een kleine tot middelgrote organisatie.

De resultaten van jouw bedrijf komen voort uit jouw denken. 

Je kunt dus maar beter weten hoe je juist denkt..... 

Jouw level van bewust-ZIJN en jouw DENK-wijze zijn cruciaal voor rust in je hoofd. En vanuit rust wordt Richting duidelijk en is Resultaat een gevolg.

Je wilt dus veel tijd vrijmaken voor zijn met jezelf, want dan begin je te luisteren naar de juiste stem die jouw denken aanstuurt. 

Dit noemen wij ook wel MINE-ing. Hoe haal je eruit waarvan je ergens weet dat het erin zit maar toch niet uit komt. Zowel uit jezelf als bijvoorbeeld jouw team of organisatie.

Stop DIG-ging. Dat is zwaar werk. MINE-ing laat alles in flow verlopen.

Laat je verrassen wat deze 2e editie voor jou in petto heeft!

DE DRIE-EENHEID ALS BASIS 

Denken

Ontdek wat denken is op bewust niveau & wat de JUISTE manier van denken is, de manier die vóór je werkt. 

Gevoel

Gevoel is een gevolg van denken en zie hoe op onbewust niveau rust & duidelijkheid in gang worden gezet.

Actie

Hoe stop je hard werken maar wel de geïnspireerde actie omarmen, vanuit vertrouwen en rust handelend?!

Een Bruisende Bubbel 

Voor De Nieuwsgierige & Leergierige Ondernemer

Het Simplicity Centre is een initiatief van Ivonne van Dis & Elsbeth van Lienden. 

Beide staan voor een zo simpel mogelijke uitleg van hoe de mind van de mens werkt, voor actiegerichte denkwijzen, voor het helpen herinneren aan wie wij werkelijk zijn, wat we hier komen doen EN hieraan een praktische invulling geven. Wel bewezen theorieën, energetische waarheden, maar geen zweverig gedoe dus want spiritualiteit in haar huidige vorm is volgens ons outdated.

Wij bieden in het Simplicity Centre graag een plek voor de nieuwsgierige mens die het hart wil ophalen aan kennis, inzichten en inspiratie die je terugbrengen naar jouw kern EN waarmee je in actie komt. Want zonder actie verandert er niets!

Er is beperkt plek omdat tijdens de vorige editie is gebleken dat het prettig is om met elkaar in gesprek te kunnen gaan. Daarom ontmoeten wij graag maximaal 10 deelnemers. 

We hebben een super gaaf programma in ons hoofd EN we laten dit nog een verrassing voor je zijn. Laat los dat je alles moet weten. Kom vanuit het vertrouwen dat beide moderators altijd lovende recensies krijgen op hun trainingen. We've got this en bouwen het programma op rondom de groep die zich aanmeldt.

Gun jezelf deze dag en ga met volle vaart vooruit!

Waar staat SC NIET voor

Haaaalejujaaahhhhhhhh
OOOOOHHHHHHHHMMMMMMM
Wij kunnen het, dus jij kan het ook.
Wierook & Wapperjurken
Doen zoals het hoort
Nog meer oplossingen en trainingen over de 'hoe'
Programmaverkoop leidend laten zijn
De wet van de aantrekkingskracht is de magic tric

SC staat WEL voor...

Praktisch, reflecteren, verbindend, inzicht, inspiratie
Spiritualiteit 5.0 met een kwinkslag
Een plek waar je begrepen wordt
Herinneren wie en wat je werkelijk bent
Simpelheid in ogenschijnlijk ingewikkelde zaken
Gebruik maken van universele wetten, wetenschappelijk onderbouwd

De 30e mag je jouw verwachtingen in de ballenbak achterlaten.
Er is toezicht ;-)! 

Voor de duidelijkheid

WAARMEE GA IK NAAR HUIS??

Je gaat nog enthousiaster naar huis dan dat je al binnen kwam!
Je hebt AHA momenten gehad die je aan het denken zetten en die je uitnodigen tot nieuwe acties die leiden tot nieuw, gewenst resultaat.
Je hebt nieuwe, waardevolle contacten opgedaan.
Je hebt ervaren welk verschil het maakt tussen de manifestatiekracht van 1 batterij (jij) en 20 batterijen (de groep) die op elkaar aangesloten zijn.
Je hebt minstens twee geïnspireerde acties ontdekt die jouw business en jezelf voorwaarts bewegen.

Is er een lunch?

We houden van simpel en dus neem je jouw eigen lunch mee. We zorgen voor een licht versnapering gedurende de dag, en ook de koffie en thee is geregeld. Handig, kun je eten wat je wilt en tijdens de lunchpauze doe je waar jij zin in hebt. Wandelen, bijpraten, werken, terugtrekken, it's up to you!

Waar is het event?

Dit event vindt plaats in Lochem en is makkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer. De dag sluiten we om 16.00 uur af.

Heb je nog andere vragen? Mail naar info@thepinkwalnut.com.

De Moderators

Elsbeth van Lienden

Elsbeth heeft zich door studie en persoonlijke ervaring helemaal eigen gemaakt hoe de mind werkt en hoe we het gat tussen weten wat we willen en daadwerkelijk doen, overbruggen. Ze ziet snel onwerkbare patronen in de persoon of organisatie en haar werk staat in het teken van 'Uplifting Humanity'.  Haar werk heeft dan ook een hoog pragmatisch gehalte, doorspekt met het gebruik van de universele wetten.

Ze runt haar bureau The Pink Walnut ruim 15 jaar en is oa gecertificeerd als Proctor Gallagher Consultant, waarin de >60 jaar bewezen teachings van Bob Proctor centraal staan.  De combi met StraightLine maakt dat ze met ondernemers, teams en organisaties als coach, mentor en consultant een perfecte mix & match bereikt tussen universele wetmatigheden en doortastende acties.

www.thepinkwalnut.com


Ivonne van Dis

Ivonne houdt van SIMPEL. Zij werkt zeer intuïtief, niet voor niets is zij een geprezen businessreader.  Na haar opleidingen tot gecertificeerd coach en reader heeft Ivonne via 1-op-1 coaching en training ondernemerskwaliteiten eigen gemaakt om haar kennis vanuit een eigen onderneming te kunnen delen. 

Zij runt haar bureau sinds 2009, woont in Lochem en is door de besten getraind. Ze houdt van eenvoud en helpt hiermee ondernemers en executives de regie terug te pakken over hun resultaten en/of hun inkomen drastisch te veranderen om zo een levensstijl te creëren die men echt ambieert. Een businessreading is onlosmakelijk verbonden met haar werk, het is dé manier om snel te ontdekken wat er op onbewust niveau in de weg staat van groei, zowel persoonlijk, in een team of in een hele organisatie. Haar motto: maak het simpel.

www.ivonnevandis.nl


BOEK JOUW TICKET NU

Er zijn slechts 12 plaatsen zodat er voldoende tijd is
voor vragen, gesprek en verdieping.

TICKET


€ 67,00

Dit bedrag is ex BTW en non-refundable. Mocht je toch onverhoopt niet kunnen, dan kun je jouw ticket vast aan een collega ondernemer / leider kado doen!

Kun je nu niet maar wil je op de hoogte worden gehouden van volgende events, gebruik dan ook deze knop en geef aan dat je op de lijst wilt.

Na ontvangst van jouw aanmelding ontvang je de factuur separaat.

Deelnemer Registratie


[gravityform id="13"]
Close