Elsbeth van Lienden
High Performance Coaching  |  Spreker  |  Trainer

Meetbaar & gegarandeerd. Inzicht, Actie & Resultaat zijn leidend in de beslissing of we een samenwerking aangaan.


1 - OP - 1

"Kraak die noot NU"
Je hebt vraagstukken en wilt NU antwoorden en actie. Je ziet het even niet meer, je mist nu iemand met wie je open en eerlijk kunt sparren, je vindt het lastig om creativiteit in bijv. deze lastige tijden te blijven ontplooien, de druk en verantwoordelijkheid worden je even te hoog. Het is goed de focus te herpakken en te kijken naar wat wel kan.
Gedurende twee maanden spreken we elkaar wekelijks online een uur zodat je snel weer op de rit bent en tussentijds ben ik bereikbaar. We starten met een 2-urige intake zodat ik een goed beeld heb van waar je nu staat, wat je wilt bereiken en wat het issue is.

"De spijker op z'n kop"
Een quickscan van te optimaliseren leiderschapsgedragingen en quick wins in organisatorische proces- en werkoptimalisatie. Vooral toegepast als startpunt van of besluit over een 6 of 9 maanden traject.

"De Notenkraker"
Een 6 maanden coachingprogramma dat volgt op de quickscan om te werken aan de persoonlijke leiderschapsgedragingen die het meeste effect sorteren op groei van het bedrijf én de acties de genomen moeten worden om gewenst bedrijfsresultaat op korte termijn te realiseren.

"Harde noten kraken"
Een intensief transformatie traject inclusief quick scan met de focus op persoonlijke groei en te nemen kernacties om bedrijfsgroei te realiseren. Uniek meetbaar én gegarandeerd resultaat waardoor 50% betaling vooraf en 50% achteraf alleen bij resultaat.

"Pick my brain"
Zes maandelijkse mentoring, coaching en inspiratiesessies voor de leider die niet helder heeft welke actie nu benodigd is, die in een vertrouwde setting de vragen gesteld wil krijgen die anderen niet stellen, die wil zien wat hij/zij nu nog niet ziet (en dus ook niet op kan sturen).

TEAM

"Kraak jouw noot samen"
De 1-op-1 variant voor teams, onder het motto samen kom je verder. Workshops, quickscan, 1-1 en teamcoaching zijn onderdelen van deze vorm van coaching, ook in gegarandeerde en meetbare vorm. De mogelijkheden voor teams vanaf 5 leden bespreek ik graag met je.

In-huis leren en inspireren
Een op maat gemaakt programma van 1 tot 4 dagdelen over persoonlijke groei, leiderschapsgewoonten, breinfeiten en nu verandering in gang zetten. Trainingsdagdeel vanaf 1.500,= ex btw plus minimaal 695,= ex btw voorbereidingskosten afhankelijk van aantal deelnemers en inhoud. Betaling 50% aanvang, 50% na afloop. Reiskosten 0,50 per kilometer vice versa. Vraag naar de mogelijkheden voor jouw team, organisatie of bijeenkomst.Those who cannot change their minds cannot change anything.
- George Bernard Shaw


This Is A Colored Section Title To Break Up Your Page