Elsbeth van Lienden

High Performance Coach voor Leiders

Leiders moeten het wel goed gedaan hebben, anders waren zij niet in de positie waarin zij nu verkeren. Ja. Eens. Iets in hoe jij bent is heel werkbaar. Niets aan veranderen!
Én... deze gedachtegang is precies wat beweging voorwaarts tegenhoudt. Het perfecte excuus van het brein dat het liefst meer van hetzelfde wil. En dat vaak ook krijgt. 'Waarom zou ik veranderen als ik het al zo goed doe?' Het stagneert persoonlijke én zakelijke groei. En dat is toch niet een gewenste situatie voor veel leiders!


De mens, jij, bent gemaakt om te groeien. Je bent hier om een doel te dienen, een doel dat groter is dan jij zelf. De focus zal in eerste instantie op jezelf liggen, je eigen wensen, verlangens, doelen. En.... er komt een moment waarop je dat spel wel kent. Dan heb je alles gerealiseerd en dan?

Dan wordt het tijd om te groeien in dat waarin je nog niet van nature uitblinkt maar je wel nodig hebt om een next level te bereiken. Dit is jouw nieuwe uitdaging.

Mijn haarscherpe analyses van hoe jij tot nu toe in het leven staat, wat je daarin wel en niet bent aangegaan, geven je de mogelijkheid te kiezen voor groei.

Is dat noodzakelijk? Nee. Is dat wellicht wenselijk? Ja! Mijn inziens hebben leiders hun verantwoordelijkheid te nemen om hun kwetsbare kant nog verder te ontwikkelen. Nog veel meer te durven vertrouwen op én uitspreken over hun intuïtie. Nog veel meer komen vanuit vertrouwen. Diep luisteren eigen te maken en elke conversatie aan durven te gaan op een directe en vriendelijke manier.

Als jij een nieuwe uitdaging wel wilt aangaan, laten we dan spreken.

Start hier met Stap 1.

Elsbeth van Lienden

Elsbeth brengt je vanuit eigenwaarde naar eigen waarde om waarde in eigenheid door te geven.