Het is mijn doel om ondernemers en directeuren die vaak in een eenzame positie verkeren een veilige plek te bieden waar zij problemen, wensen en uitdagingen bespreekbaar maken. Hen hier de brutaal eerlijke vragen te stellen zodat kan worden getransformeerd naar de geambieerde situatie.


Mijn cliënten hebben uiteenlopende vraagstukken die zij opgelost willen zien:
- het loslaten van controle om meer tijd vrij te spelen voor privé
- het bepalen van een volgende carrièrestap
- leiderschapsvraagstukken
- organisatorische groeivraagstukken
- HRM gerelateerde uitdagingen
- geen uitdaging meer zien in huidige functie
- problematiek in of na overdracht familiebedrijven
- hoe kan ik meer vanuit intuïtie, met flow en vanuit purpose ondernemen

Mijn stijl van mentoring en coaching kenmerkt zich door een praktische kijk, meesterlijk luisteren en snel tot de kern doordringend. Met als gevolg resultaat op korte termijn. Dit resultaat is mede het gevolg van het type mens waarmee ik werk. Zij zijn niet bang de lastige waarheid te horen en zij zijn bereid actie te nemen op nieuwe inzichten. Cliënten en opdrachtgevers betalen mij voor resultaat, niet voor het uur.

Mocht dit resoneren dan is de snelste manier om te ontdekken of ik iets voor jou of de organisatie kan betekenen het aanvragen van een gesprek.

Start hier met Stap 1.

Elsbeth van Lienden