Kennissessie incl. Coaching
De Assertieve Managementondersteuner

Leer op een subtiele manier dat zeggen wat er werkelijk toe doet.


Je ziet en hoort zoveel in de organisatie; je ziet waar de directeur of manager zichzelf kan verbeteren, je ziet mogelijkheden om werk over te nemen terwijl zij het liever zelf doen. Je signaleert zaken in de organisatie die belangrijk zijn om op te pakken.

Als ondersteuner ben je misschien niet gewend om te zeggen wat er toe doet; dienstbaarheid staat voorop, je bent gewend er meer op de achtergrond te zijn. Toch is jouw aanwezigheid óók nodig op de voorgrond. Om zaken in de openheid te gooien, bespreekbaar te maken. Dat biedt een enorme toegevoegde waarde voor jouw aanwezigheid.

Je wilt op de voorgrond kunnen treden op een manier die beklijft, jij als prettige en waardevolle gesprekspartner wordt ervaren en je van meerwaarde bent uiteindelijk voor de totale organisatie.

Maak kennis met de assertieve ik; wie moet je daarvoor zijn wie je nu nog niet bent? Welke woorden gebruik je om toegankelijkheid te creëren? Welke voordelen heeft dit voor jou en de organisatie? Hoe werkt het waardeverhogend voor jou als zelfstandige PA of VA?

Je bent van harte welkom dit te ontdekken tijdens een 2,5-urige kennissessie, waarna je het in de praktijk gaat brengen én je hierin gecoacht wordt. Ben je benieuwd of dit iets voor jou is of weet je al 'ja! dit wil ik', vul dan onderstaand formulier in. Elsbeth neemt dan contact met je op om je vraag door te spreken, om samen te bepalen of dit voor jou bedoeld is, en zo ja bespreken we de details.

De eerste volgende vastgestelde datum voor een groepskennissessie is dinsdag 12 november a.s. van 09.00 - 11.30 uur in Lochem. Het is ook mogelijk deze kennis individueel of in-company met meerdere ondersteuners op te doen.

Deze kennissessie wordt door Elsbeth van Lienden geleid. Zij is zelf werkzaam geweest als PA en kent de wereld waarin jij werkzaam bent. Doordat zij ook executives, CEO's en ondernemers coacht, weet zij als geen ander waar deze mannen en vrouwen behoefte aan hebben en hoe je hieraan vorm geeft.


Elsbeth van Lienden