Nieuwe Wereld Creatie

Creator Lounge

Je weet dat het anders mag en kan en je wilt hieraan een bijdrage leveren, jouw stem en weten mogen gehoord en gezien worden.

Je zoekt een plek waar je mag ZIJN, waar je geïnspireerd wordt tot actie, waar je inzichten krijgt, waar je jouw vraagstukken in vertrouwen kunt voorleggen.
Je zoekt mensen die jou begrijpen, waarmee je niet in discussie hoeft, je zoekt een plek met een hoge frequentie omdat dat lekker voelt en je energie geeft!

Dat is wat de Creator Lounge je biedt.

De Creator Lounge bestaat uit 1-urige Zoom-sessies waarin we onder mijn leiding flow creëren, in actie komen, persoonlijke vraagstukken delen zodat we er allemaal van leren. Alles in deze sessies is gericht op Doen vanuit Zijn. Je kunt actief meedoen, je kunt ook meeluisteren.

Elke Lounge wordt intuïtief vorm gegeven aan de hand van een telkens wisselend kernwoord.

Ik kan er nog vanalles over vertellen maar ervaren werkt veel beter!

Wil jij onderdeel uit maken van deze groeiende groep creators die de focus op het nu en de toekomst hebben, dan volg je eerst het 'basis' webinar. Dit is belangrijk omdat ik hierin een aantal ideeën opper over de nieuwe wereld en we op deze manier allemaal al ingetuned zijn op 'dezelfde visie'.

Dus meld je aan voor het webinar (of de opname) als je dat nog niet hebt gevolgd en anders meld je je aan voor de Creator Lounge via onderstaand formulier!

Ik zie je heel graag in een van de Zoom calls, dan praten we dan verder!

Hartelijke groet,

Elsbeth

Elsbeth van Lienden, eigenaresse The Pink Walnut

PS
De Creator Lounge is in ontwikkeling en hieraan zijn geen kosten verbonden.