Dé plek waar bevlogen, professionele coaches zakelijkheid, spiritualiteit en een gezonde geldmindset met elkaar in verbinding brengen en met plezier aan een goed draaiende business bouwen.

Wij kennen de situatie waarin jij je bevindt...

Vraag hier de downloadlink voor de audio 'Klantcreatie voor Coaches'

De Conscious Coach Society is opgericht door Elsbeth van Lienden en Jantine van de Boom. Over Elsbeth lees je al meer op deze site. Wil je weten wie Jantine is, haar achtergrond, visie en kijk op de wereld, bezoek dan www.jebruisendezelf.nl.

De kracht van onze Society zit 'em in een gezamenlijke visie in het bouwen van een goed lopende praktijk, hoe je jouw verlangen waarmaakt. Tegelijkertijd behouden we onze eigenheid, onze kijk op de wereld en manier van werken. Zodat verschillende type mensen zich bij ons welkom voelen. Zodat ook wij integer kunnen blijven aan onszelf. Zodat jij gebruik maakt van een enorme hoeveelheid kennis waarin wij zelf de laatste jaren hebben geïnvesteerd. Zodat wij een back-up hebben in het geval een van ons even niet in de gelegenheid is te coachen.

Spreekt jou dit aan en ben je al businesscoach? Dan is er ook ruimte voor jou in het team. In een gesprek geven we hier graag meer informatie over.

 

Als iets in jou zegt dat de Society voor jou is, besluit dan tot een onmiddellijke kennismaking. Intuïtief weet je of een gesprek zinvol is en alleen door directe actie blijf je het onderbewuste brein dat je wil houden waar je nu bent voor.

Heb je interesse om in een telefonisch of online gesprek te verkennen of wij je mogelijk verder kunnen helpen?

Vraag hier een gesprek aan

Gaat jouw voorkeur uit ons beide tegelijk te horen en te zien? Dat kan! Meld je aan voor een van de drie bijeenkomsten die binnenkort gepland staan. We delen onze visie met jou, beantwoorden al je vragen en geven je natuurlijk praktische handvatten waarmee je direct verder komt! Ons doel? Kom onze visie en werkwijze ervaren zodat je A. zelf een oordeel kunt vormen over hoe anders wij het aanpakken in vergelijk met alle andere businesscoaches en B. zodat je kunt bepalen of dit mogelijk iets voor jou is.

Gedurende de live bijeenkomst in januari (bij Van der Valk in Lent vlakbij het station) staan wij langer stil bij persoonlijke vragen en krijg je meer waardevolle, direct toepasbare tips & inzichten.

Let op: de webinars zijn kosteloos te volgen. Voor de live kennismaking op 14 januari vragen wij een kleine bijdrage in de kosten van 50,- Euro per persoon ex BTW.

Aanmelding webinar 10 december

Aanmelding live event 14 januari

En tot slot, om een beeld te geven... een greep uit de onderwerpen die wij onze cliënten aanleren of waarin wij hen coachen...

Het ontmaskeren van onbewuste patronen die creatie in de weg staan.
Wat is je werkelijke verlangen?
Het aanleren van systemen die vóór je gaan werken.
Hoe kom je makkelijk in contact met potentiële cliënten?
Hoe stel je een aantrekkelijk premium aanbod op?
Hoe verkoop je met plezier door vanuit de waarde voor een ander te komen?
Welke taal werkt voor je?
Hoe sta je sterk in verkoopgesprekken?
Hoe voorkom je dat potentiële cliënten al aan het eerste gesprek genoeg hebben?
Wat heb je nodig om een goedlopende praktijk te bouwen?
Hoe vraag je hogere tarieven?
...
...

Kom het ervaren, dat is de beste weg om te weten of wij iets voor je kunnen betekenen!