Connecting The Dots

Intentioneel Leiden

Je bent als ervaren vrouwelijke leider / ondernemer op zoek naar nieuwe inzichten, persoonlijke groei, verdieping vanuit een vrouwelijke energie maar wilt zeker ook in actie komen want je begrijpt dat de taak van een leider is 'dingen gedaan krijgen'. 

Deelname aan Connecting The Dots zorgt ervoor dat je in een groep vrouwelijke ondernemers en C-level leiders nog effectiever wordt in leiderschap en communicatie, zowel zakelijk als privé. We confronteren je vriendelijk met jouw eigen bullshit (sorry, zachte heelmeesters.....) waardoor je intuïtiever gaat handelen, je vrijer voelt en je kansen en mogelijkheden ziet die je tot nu toe niet zag en kon zien. Jouw ZIJN zal ten positieve vernieuwen waardoor jouw handelen en resultaat krachtiger dan ooit zijn. Je krijgt er friends for life bij en een klankbordgroep waar je u tegen zegt. 

Connecting The Dots legt de link tussen spirit, intellect, emotie en actie. Een balans in deze vier is voor elke leider noodzakelijk om optimaal te presteren en je niet te laten opjagen door wat moet of zoals het hoort.

Het Connecting The Dots programma start juni 2023 en omvat:

- Uitgebreide persoonlijke intake
- 6 Modules, 6 live dagbijeenkomsten in een groep van maximaal 15 deelnemers
- Data om alvast vrij te maken en te noteren: 1 juni, 6 juli, 30 augustus, 27 september, 2 november en 7 december
- Geheel verzorgde dagen om uit de business te zijn en aan jezelf te werken op een fantastische locatie in de Achterhoek (we raden een overnachting voorafgaand aan de dag aan!)
- Inclusief half uur individuele mentoring per maand naar behoefte
- Inclusief toegang tot Creatie Revolutie™️ programma Zilver ter verdieping 
- Inclusief toegang tot Creatie Revolutie Community in een besloten space voor verdieping, vieren van successen, netwerken en additionele materialen
- Inclusief welkomstpakket

Ben je benieuwd naar de context van het programma, de inhoud van de modules en de investering of wil je dit programma in-company aanbieden, vraag dan de brochure aan via onderstaande button.

Register Now. Webinar starts in

Timer has expired!

Join us for this webinar

Leave your details below to sign up to this webinar but be quick as spots are limited and are going fast.

We process your personal data as stated in our Privacy Policy. You may withdraw your consent at any time by clicking the unsubscribe link at the bottom of any of our emails.

Close