Van harte welkom!


De commUNITY waarin het realiseren van jouw verlangens en ideeën centraal staat. Waarin teachings, inspiratie, motivatie, actie en fun centraal staan. Waar we met en van elkaar leren en onze bedrijven groeien en onze leukste carrière plannen en uitvoeren! En waar je leert dit op de meest makkelijke weg te doen.

WELKOM BIJ DE MANIFESTATIE REVOLUTIE

Heb jij eigenlijk best wel duidelijk wat je ECHT graag zou willen.... maar geraak je daar maar niet of slechts deels ondanks alle moeite en tijd die je erin steekt?

Jij weet dat je MEER in je hebt en je vindt dat het nu echt de tijd is om zelf te shinen en alle gezeur in je hoofd waarom iets maar niet lukt definitief achter je te laten. Zodat jouw dromen realiteit worden en je trots kunt terugkijken op hoe je dat hebt bereikt!

In onze spiksplinter nieuwe commUNITY krijg je tools aangereikt waarmee je dit nu WEL lukt.
Omdat wij ons niet focussen op slechts 1 of 2 delen van manifestatie, maar op ALLE VIER levels die in harmonie moeten zijn.

Want realiseer je, je manifesteert ALTIJD. Je hoeft alleen naar de resultaten te kijken of je dat op de juiste manier aanpakt :-). Niet happy? Dan is het tijd te ontdekken op welke van de vier levels jij andere gedachten en gevoelens hebt toe te passen, nieuwe gewoonten wilt omarmen.

Je leest dit niet voor niks. Alles is energie, jij hebt ook dit gemanifesteerd! Aan jou of je dit als een unieke kans ziet om verder te komen in jouw reis naar een zorgeloos en welvarend leven. Waarin je op jouw unieke manier, met jouw unieke zienswijzen en kennis impact maakt op anderen en bijdraagt aan het welzijn van velen.

Hier ben jij geen vreemde eend in de bijt, maar een van de velen met ambitie, drive en een verlangen naar meer of beter.
Gewoon. Omdat het kan! 
Premium en exclusieve teachings alleen toegankelijk voor leden en Q&A momenten zodat je écht vooruit wordt geholpen. Jouw verlangen realiseren staat centraal.
Je leert geen trucjes! Wel leer je de universele wetten toepassen die ervoor zorgen dat jouw leven in flow zal verlopen. Ga jezelf vanaf nu uit de weg en vlieg uit!
Je bent bedoeld voor grootsheid en een heerlijk leven. Krijg de regie (weer) over jouw welvaart, vrijheid, gezondheid en relaties. Ga voor rust, voldoening en tevredenheid.

"We zijn net een geheim genootschap dat iets weet wat veel anderen niet weten. Dat voelt speciaal en ik ben super dankbaar dat ik erbij ben want deze kennis is zo waardevol! Het liefst deel ik het met iedereen en als er geen calls zin, mis ik het gewoon!" 
Deelnemer KOMPAS | Thinking Into Results

WIL JIJ EEN KIJKJE IN DE KEUKEN VAN DIT 'GEHEIME GENOOTSCHAP'!?

DIT IS VOOR JOU ALS....

1. Je ambitie hebt en meer wilt in het leven.
2. Je dit 'meer' wilt bereiken door middel van een eigen business of toppositie in het bedrijfsleven.
3. Je onderwerpen als intuïtie, manifestatie, mindset, universele wetten, slimmer werken (niet harder), groeiplannen, transformatie en impact interessant vindt.
4. Je resultaat wilt zien en benieuwd bent naar hoe de verschillende levels "spirit, intellect, emotie en fysieke actie" hiervoor de krachtige aandrijvers zijn.
5. Je onderdeel wilt uitmaken van een groep gelijkgestemden, hieraan jouw bijdrage levert in de vorm van het stellen van vragen, het delen van ervaringen en het inspireren en enthousiasmeren van anderen in de CommUNITY.
6. Je een zorgeloos en welvarend leven wenst voor jezelf en iedereen.

SNELLE BESLISSERS HEBBEN VOORDEEL.

TER INTRODUCTIE KRIJGEN DE EERSTE 35 LEDEN GRATIS TOEGANG

Je ontvangt ook nu ter introductie de volgende bonussen waarmee je direct een nieuwe impuls geeft aan het realiseren van jouw verlangen en ideeën:

Een prachtig en super waardevol artikel "Krachtig: Besluiten Nemen" - Want zonder besluit geen verandering.
&
Je krijgt dan ook toegang tot de 5-daagse verdieping op de inhoud van dit artikel (hiermee pak je direct besluiteloosheid aan - en vergis je niet: ook al vind je jezelf besluitvaardig, als je nog niet hebt wat je verlangt, stel je een besluit uit!).
&
Krijg je altijd toegang tot de maandelijkse commUNITY Q&A call waarin je live aan mij jouw vragen voorlegt.
 

Je weet dat als jij je nu aanmeldt, je in een commUNITY in opbouw begeeft.
Jou maakt dat niets uit, want je snapt dat dit niets afdoet aan de super waardevolle content die je nu al krijgt EN gaat krijgen, de contacten die je legt EN de energie van The Pink Walnut waarop je mee gaat liften.

Voel je welkom in deze online en offline ontmoetingsplaats.

ps. 1:1 klanten en deelnemers aan KOMPAS krijgen automatisch toegang tot de commUNITY!

Tot snel!
Much love, Elsbeth

Binnenkort betaal je een maandelijkse lidmaatschapfee van 33,- Euro dus je stapt nu nog blijvend kosteloos in.

© The Pink Walnut. All Rights Reserved.