Dé CommUNITY waar zelfstandig ondernemers tot groei en ontwikkeling komen op een manier die bij hen past en in harmonie is met de wetten van het universum.


Van harte welkom!


De Creatie Revolutie commUNITY waarin het realiseren van jouw verlangens en ideeën centraal staat. Waarin je teachings, inspiratie, motivatie, actie en fun kunt verwachten. Waar we met en van elkaar leren en onze bedrijven groeien en onze leukste carrières plannen en uitvoeren en waarin we onszelf nog beter leren kennis en ons bewustzijn naar een next level tillen. Want alleen dat zorgt voor groei. 

Weet jij wat het geheim is achter manifesteren en creëren in flow? Het is niet simpelweg meer doen, meer mediteren, meer commitment hebben of gedurende de hele dag dromen over wat je wilt. Als je van dit alles meer gaat doen zonder op het belangrijkste level aanpassingen te doen, zal de universele wet van creatie nooit optimaal voor jou gaan werken.

En daar brengen we in deze CommUNITY graag verandering in, want ook jij hebt het in je om je werkelijke verlangens in realiteit te brengen. Sterker nog, het is je geboorterecht.
In deze spiksplinternieuwe commUNITY krijg je tools aangereikt waardoor duidelijk wordt wat het 'gat tussen weten en doen' veroorzaakt en hoe je dit nu wel overbrugt. 
Wij focussen ons niet op slechts 1 of 2 delen van manifestatie, maar op ALLE VIER levels die in harmonie moeten zijn. En dat leidt tot revolutionaire vernieuwing in jou en tot krachtige resultaten.

Want realiseer je, je manifesteert ALTIJD. Je hoeft alleen naar de resultaten te kijken of je dat op de juiste manier aanpakt :-). Niet helemaal happy met die resulaten? Dan is het tijd te ontdekken waarin je aanpassingen hebt te doen.

Je leest dit niet voor niks. Alles is energie, jij hebt ook dit gemanifesteerd! Aan jou of je dit als een unieke kans ziet om verder te komen in jouw reis naar een zorgeloos en welvarend leven. Waarin je op jouw unieke manier, met jouw unieke zienswijzen en kennis impact maakt op anderen en bijdraagt aan het welzijn van velen.

Hier ben jij geen vreemde eend in de bijt, maar een van de velen met ambitie, drive en een verlangen naar meer of beter.
Gewoon. Omdat het kan! 
Premium en exclusieve teachings alleen toegankelijk voor leden en Q&A momenten zodat je écht vooruit wordt geholpen. Jouw verlangen realiseren staat centraal.
Je leert geen trucjes! Wel leer je de universele wetten toepassen die ervoor zorgen dat jouw leven in flow zal verlopen. Ga jezelf vanaf nu uit de weg en vlieg uit!
Je bent bedoeld voor grootsheid en een heerlijk leven. Krijg de regie (weer) over jouw welvaart, vrijheid, gezondheid en relaties. Ga voor rust, voldoening en tevredenheid.

"We zijn net een geheim genootschap dat iets weet wat veel anderen niet weten. Dat voelt speciaal en ik ben super dankbaar dat ik erbij ben want deze kennis is zo waardevol! Het liefst deel ik het met iedereen en als er geen calls zin, mis ik het gewoon!" 
anoniem - Deelnemer KOMPAS | Thinking Into Results

"Elsbeth, ik merk nu, wat jij vertelt, werkt ECHT!!!" Sandra Meessen


WIL JIJ EEN KIJKJE IN DE KEUKEN VAN DIT 'GEHEIME GENOOTSCHAP'!? WORD DAN MEMBER VAN ONZE COMMUNITY.

DIT IS VOOR JOU ALS....

1. Je ambitie hebt en meer wilt in het leven.
2. Je dit 'meer' wilt bereiken door middel van een eigen business of goede positie in het bedrijfsleven.
3. Je onderwerpen als intuïtie, manifestatie, mindset, universele wetten, slimmer werken (niet harder), groeiplannen, transformatie en impact interessant vindt.
4. Je resultaat wilt zien en benieuwd bent naar hoe de verschillende levels "spirit, intellect, emotie en fysieke actie" hiervoor de krachtige aandrijvers zijn.
5. Je onderdeel wilt uitmaken van een groep gelijkgestemden, hieraan jouw bijdrage levert in de vorm van het stellen van vragen, het delen van ervaringen en het inspireren en enthousiasmeren van anderen in de CommUNITY.
6. Je een zorgeloos en welvarend leven wenst voor jezelf en iedereen.

DIT IS WAT JE KRIJGT

Toegang tot de Lounge waarin je met gelijkgestemden van gedachten en ideeën wisselt en regelmatig inspiratie leest, live en opgenomen video's bekijkt, aan het denken wordt gezet en je vragen stelt om zo zelf verder te komen.

Een CommUNITY waarin we in jouw grootsheid geloven en waarin dus niets onmogelijk is. Dit is de energie die er hangt en die jou ook gaat 'besmetten'.

Een speciale space waarin jij jouw diensten of producten onder de aandacht brengt, of vraagt waarnaar je op zoek bent zodat deze CommUNITY ook jouw nieuwe netwerk wordt.

Zolang je lid bent, ben je van harte welkom bij de maandelijkse LIVE Q&A waarin je Elsbeth jouw vragen stelt. Zo komt de materie tot leven.

1x per maand de Mindset Monday en 1x per maand de Energieke Donderdag, online bijeenkomsten die je verder helpen.


En dit zijn de BONUSSEN die je krijgt zolang ze hier staan.

Een prachtig en super waardevol artikel "Krachtig: Besluiten Nemen" - Want zonder besluit geen verandering. Een artikel dat je 10x wilt lezen!
&
Je krijgt toegang tot de 5-daagse verdiepingschallenge op de inhoud van dit artikel. Zodat je direct besluiteloosheid aanpakt en vergis je niet: ook al vind je jezelf besluitvaardig, als je nog niet hebt wat je verlangt, stel je een besluit uit!).


Toegang tot de CommUNITY die ik samen met Ivonne van Dis run, is (nu nog) gratis. 

Voel je welkom in deze online en offline ontmoetingsplaats.


Tot snel!
Much love, Elsbeth

ps. 1:1 klanten en deelnemers aan de Creatie Revolutie krijgen automatisch toegang tot de commUNITY!


© The Pink Walnut. All Rights Reserved.