Elsbeth van Lienden

High Performance Coach voor leiders

Het is mijn doel jouw onbewuste en belemmerende patronen te doorbreken en je de systemen aan te leren die voor jou werken zodat een langgekoesterde wens uitkomt: meer impact maken met dat waarvan je 'weet' dat het de wereld in moet én hierdoor financiële, mentale en spirituele vrijheid te ervaren.

Herken jij je hierin?

Als een van bovenstaande voorbeelden herkenbaar voor je is, ben je bij mij in goede handen...

Elsbeth van Lienden

Heb je interesse om in een telefonisch of online gesprek te verkennen hoe ik je kan helpen een winstgevende onderneming en gewenste lifestyle te creëren?

Klik hier voor een persoonlijk gesprek

Wil je direct aan de slag in een Intensieve Doorbraak Sessie?

Klik hier voor de Intensieve Doorbraak Sessie

Mocht je over iet anders met mij in contact willen komen stuur dan een mail.

Elsbeth heeft mij geleerd om de angst voor te weinig klanten en geld om te switchen naar ondernemen vanuit mijn kernwaarde. Dit heeft als effect dat ik nu zelf regie houd in het creëren van mijn klanten, en dit op een krachtige maar ontspannen wijze kan doen. En het is echt waar; het geld volgt dan vanzelf! Zelfs een aantal jaar na haar begeleiding blijkt deze manier nog steeds dienend te zijn aan mij en mijn bedrijf waarvoor ik heel dankbaar ben!

Jelien Lammers, BoelBewust

Waarom ben je bij mij in goede handen vraag je je misschien af!

Een terechte vraag! Want er zijn zoveel business coaches die precies datzelfde zeggen ;-). Maar ik ben ik en ik durf te stellen dat ik beschik over een unieke mix aan kennis, skills, methoden, systemen, theorieën en hands-on praktijkervaring waar maar weinig coaches in Nederland over beschikken.

Ik ben diep gegaan. Heb mezelf opnieuw uitgevonden, keer op keer. Heb alles gedaan van online -wat niet werkte voor mij- tot pure service, conversaties, high-end programma's en premium fees. Ik investeerde MEGA in mezelf, mijn skills en kennis. Over diep luisteren, sales meesteren, intuïtieve skills, flow, de zakelijk effectieve wereld van Dusan Djukich' Straight-Line Leadership, universele wetten, quantum fysica en spiritualiteit, beïnvloeden, de werking van het brein.... rond de 2,5 ton investeerde ik tot nu. En dat is niet iets om over op te scheppen; het geeft weer hoe serieus ik mijn vak neem. Hoe committed ik ben aan resultaat, voor mezelf en dat van mijn cliënten. Het geeft weer dat ik met stelligheid kan zeggen dat resultaat er altijd is, mits jij het werk doet. En dat is waarom ik daar super goed op filter in gesprekken met potentiële cliënten. En nee, voor alle duidelijkheid, ik had dat geld niet op de plank liggen!

Ik wil dat je gebruik maakt van mijn kennis. Het zal je leven transformeren op alle fronten. Maar het werkt alleen voor diegene die er voor willen gaan, absoluut en 100%. Omdat ze net als ik een hele tijd geleden op een punt staan waar het klaar is. Klaar is met gepruts, met zogenaamde guru's, marketingstrategieën, online lijsten en alles wat voor anderen schijnbaar werkt maar voor jou niet.

Neem jezelf en je cliënten serieus. Doe een serieuze investering in jezelf en je business -je bent ondernemer en dus in staat het snel terug te verdienen, dat wil je onthouden!- en over vijf maanden ziet de wereld er heel anders uit. Eng? Jazeker!! Ik weet hoe dat voelt. Ook ik zweefde bijna tien minuten met mijn vinger over het toetsenbord voordat ik op de betaalknop drukte om voor de eerste keer in mijn leven 10.000 Euro over te maken. In godsnaam, hoe dan!! Dat dacht ik. Maar ik wist.. dit gaat alles veranderen. En dat deed het. In drie opvolgende maanden had ik 30.000 Euro omzet gedraaid. Je wilt niet weten hoe gaaf dat is!!! Nou ja, misschien wil je dat wel :-))). Kom het ervaren zou ik zeggen.

En! Je bent niet alleen bij mij in goede handen. Want krachtig coachen en kennis delen leidt tot meer...

Jantine van den Boom stond zo'n 2 jaar geleden ook op het punt van hoe dan... ik weet dat er meer mogelijk is en ik zie het niet. Wij zijn gaan samenwerken, zij dook diep en wilde álles wat ik tot dan wist, leren zodat ze dit ook kon toepassen bij anderen. En dat had succes! Een enorme omzetstijging en bovenal af van dat gevoel ik weet dat het kan en toch lukt het niet.

Jantine heeft ook zelf doorleefd hoe je een winstgevende coaching business opzet door middel van krachtige conversaties, doen wat nodig is en jezelf opnieuw uitvinden. Zij ervaart nu ook de financiële, mentale en spirituele vrijheid en deelt dat ook graag met jou!

En daarin zagen we een win-win. Voor ons en onze cliënten. Samen zetten wij in september 2019 de Conscious Coach Society op. Dé plek waar bevlogen, professionele coaches zakelijkheid, spiritualiteit en een gezonde geldmindset met elkaar in verbinding brengen en met plezier aan hun business bouwen.

Klik op het logo om meer te weten over onze visie, de mogelijkheid om kennis te maken én ook die stap te zetten waarin wij je voorgingen.